Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prestanak pušenja, vježbanje i zdrav život visoko su na ljestvici najpopularnijih odluka.


Nova godina, novi početak. Vrijeme je to kada se na papir stavlja sve ono što se u novoj godini želi promijeniti. A prvog siječnja najbolje je vrijeme da se donesu novogodišnje odluke.

Vezani članci Severina Istinite priče u domaćim hitovima: Koje naše pjesme skrivaju stvarne događaje iz života zvijezda? Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene!

Prestanak pušenja, vježbanje i zdrav život visoko su na ljestvici najpopularnijih odluka.

'Od sljedeće godine definitivno se posvećujem zdravom životu, zdravo ću se hranit i više ću se, ne znam, posvetit ću više svojem tijelu vremena, trenirat u prirodi, u teretani, biti više u prirodi. Mislim da je to jako dobro, to radim u zadnje vrijeme i super mi je', rekla nam je Sementa Rajhard.

Zdravlja, sreće, novaca... Sve to i još mnogo toga! Pogledajte najljepše čestitke za godinu pred vama.

A taj recept morat će primijeniti i Maja Šuput, koja je donijela još jednu odluku.

'Trebala bih više odmarat, doktori su savjetovali, da moram malo stat i možda si dozvolim da se zaljubim. Mislim da bi to bilo u redu nakon tri godine, da se malo opustim i da se zaljubim', objavila je Maja Šuput.

Ipak ima i onih koji ne vjeruju u donošenje novogodišnjih odluka, već žive iz dana u dan.

'Nemam ja specijalne odluke za Novu godinu. Radit ću nove pjesme, dat ću sve od sebe. Volim glazbu, volim se zezat sa glazbom, volim istraživat neke nove pravce, volim sebe probat u nekim drugim stilovima', kaže Ivan Zak.

A kakve su još novogodišnje odluke u planu saznajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook