Danijela Martinović zablistala je s novom frizurom! Kako se vama sviđa njezina promjena?


U tjednu Splitskog festivala pjevačica Danijela Martinović iznenadila je novom, kratkom i razigranom pixie frizurom. Novi hit, brojni koncerti, ali i odmor s najdražima ispunit će Danijelino ljeto.

Danijela Martinović predstavlja novu pjesmu 'Jednu za ljubav'

Vezani članci Danijela Martinović Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv Danijela Martinović i Petar Grašo Upoznali su se na Dori davne 1995. godine, pred oltar nikad nisu htjeli stati, a za to su imali svoj razlog i objašnjenje

Po povratku s jednog od vodećih regionalnih glazbenih festivala, sa Sunčanih skala u Herceg Novom, Danijela je promijenila prepoznatljivi izgled te najavila nova glazbena uzbuđenja.

Nakon dugo godina, promjena donosi osvježenje i polet, a Danijelina ljetna bajka bit će potpuna već ovog vikenda kada će u bijeloj, čarobnoj haljini modnog dvojca Arileo nastupiti na Festivalu s novim hitom Jednu za ljubav. Dugo očekivana bijela haljina zanimljive je konstrukcije, a bijela će joj boja dati mističnost kakvu zapravo priželjkujemo vidjeti na Danijeli.

Prekrasna pjesma Jednu za ljubav novi je hit zarazne melodije, koji nas vodi u skriveni svijet simpatične glazbenice. Po prvi puta uživo Danijela će pjesmu otpjevati u nedjelju, 5. srpnja, na Prokurativama. Glazbu za pjesmu, koja na prvu osvaja, napisao je Petar Grašo, tekst Neno Ninčević i Petar Grašo, dok aranžman potpisuje Remi Kazinoti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook