Talijanska novinarka Diletta Leotta privukla je pozornost navijača Napolija svojim izgledom.

Galerija


Talijanska novinarka Diletta Leotta svojim izgledom plijeni pozornost gdje god se pojavi

Vezani članci Diletta Leotta (Foto: Instagram) Najljepša novinarka ponovno sama? Sve su glasnija šuškanja o krahu ljubavi nje i snagatora kojeg je ljubila Slika nije dostupna Imamo novu navijačku pjesmu: Naučite je prije tekme Hrvatska - Srbija!

Zanosna plavuša nestvarno savršenog tijela izvještava s nogometnih terena i prkosi predrasudama da se samo muškarci bave sportskim novinarstvom. Njezin Instagram vrvi zavodljivim fotografijama i golišavim selfijima, a čini se kako se Diletta ne može odreći seksepila ni dok obavlja službenu dužnost. 

Naime, prije utakmice Napolija protiv Brescie Diletta je prošetala travnjakom u ružičastoj uskoj suknji i bijeloj majičici, a njezino je tijelo izgledalo apsolutno prekrasno. Toliko prekrasno da se navijači Napolija nisu mogli suzdržati, već su joj počeli skandirati. 

Od pogleda na obline ljepotice zapjevali su joj "Izbaci grudi, Diletta, izbaci grudi!", a ona im je odgovorila u svom stilu - samo se nasmijala i prstom im pokazala da se to neće dogoditi. Snimka događaja postala je viralni hit te se brzo proširila društvenim mrežama.

Inače, Diletti je 2016. godine hakiran mobitel te su se nakon toga u javnosti pojavile njezine golišave fotografije. Osim navijača, na utakmicama je znala privući i pažnju nogometaša, kao na utakmici Crvene zvezde i Napolija prošle godine.

Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna