Bila je neutješna

Poslije njegove smrti povukla se iz medija: Kako danas živi Tošina najveća ljubav?

Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Facebook 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Toše Proeski (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Toše Proeski (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Djevojka Toše Proeskog Andrijana Budimir teško je podnijela njegov gubitak, no danas živi novim životom.

Napustivši ovaj svijet prije 11 godina u strašnoj prometnoj nesreći, Toše Proeski iza sebe je ostavio bezbroj neutješnih obožavatelja, prijatelje i obitelj. Osoba koja je njegov gubitak jedva podnijela bila je tadašnja djevojka Andrijana Budimir.

Pogledaj i ovo Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Bio je nasmijan, ali... Smrt kralja narodne glazbe potresla je regiju prije pet godina, a ovako je proveo posljednja dva dana života: "Jedva je čekao doći kući"

Andrijana i Toše bili su nekoliko godina u vezi, koju su obnavljali nekoliko puta. Prohodali su 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine i počeli zajedno živjeti.

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njime u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

"Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću da te čuvam u snu. Sve ima smisla otkad si ponovno u mom životu. Volim te, lepo mi pajki", pisalo je u jednoj od posljednjih poruka koje joj je poslao, piše portal Žena blic.

Toše Proeski (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Toše Proeski (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Andrijana je na pogrebu bila u potpunom šoku i slomljena srca, no njegov grob danas ne posjećuje često, pogotovo ne u trenucima kada se tamo nalazi veliki broj obožavatelja i novinara.

Ova bivša rukometašica danas živi novi život. Osnovala je obitelj s ugostiteljem iz Skopja Johanom Budimirom, s kojim ima trogodišnjeg sina Maksima, a pokrenula je i školu rukometa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene