Djevojka Toše Proeskog Andrijana Budimir teško je podnijela njegov gubitak, no danas živi novim životom.

Galerija


Napustivši ovaj svijet prije 11 godina u strašnoj prometnoj nesreći, Toše Proeski iza sebe je ostavio bezbroj neutješnih obožavatelja, prijatelje i obitelj. Osoba koja je njegov gubitak jedva podnijela bila je tadašnja djevojka Andrijana Budimir.

Vezani članci Slika nije dostupna Bivša djevojka Toše Proeskog rodila sina Slika nije dostupna Pet godina nakon njegove smrti, Tošina djevojka pred oltarom!

Andrijana i Toše bili su nekoliko godina u vezi, koju su obnavljali nekoliko puta. Prohodali su 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine i počeli zajedno živjeti.

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njime u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

Andrijana Budimir (Foto: Facebook)
Andrijana Budimir (Foto: STR-1234/PIXSELL) Foto: STR-1234/PIXSELL

"Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću da te čuvam u snu. Sve ima smisla otkad si ponovno u mom životu. Volim te, lepo mi pajki", pisalo je u jednoj od posljednjih poruka koje joj je poslao, piše portal Žena blic.

Andrijana Budimir (Foto: Facebook)
Toše Proeski (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Andrijana je na pogrebu bila u potpunom šoku i slomljena srca, no njegov grob danas ne posjećuje često, pogotovo ne u trenucima kada se tamo nalazi veliki broj obožavatelja i novinara.

Ova bivša rukometašica danas živi novi život. Osnovala je obitelj s ugostiteljem iz Skopja Johanom Budimirom, s kojim ima trogodišnjeg sina Maksima, a pokrenula je i školu rukometa.