Djevojka Toše Proeskog Andrijana Budimir teško je podnijela njegov gubitak, no danas živi novim životom.

Galerija


Napustivši ovaj svijet prije 11 godina u strašnoj prometnoj nesreći, Toše Proeski iza sebe je ostavio bezbroj neutješnih obožavatelja, prijatelje i obitelj. Osoba koja je njegov gubitak jedva podnijela bila je tadašnja djevojka Andrijana Budimir.

Vezani članci Toše Proeski - 2 Tragično je preminuo u 27. godini života i ostavio regiju u suzama: "Još nam je teško. Život nije fer" Toše Proeski Kviz: Prošlo je 13 godina od smrti Toše Proeskog, koliko pamtite stihove njegovih najljepših pjesama?

Andrijana i Toše bili su nekoliko godina u vezi, koju su obnavljali nekoliko puta. Prohodali su 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine i počeli zajedno živjeti.

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njime u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

Andrijana Budimir (Foto: Facebook)
Andrijana Budimir (Foto: STR-1234/PIXSELL) Foto: STR-1234/PIXSELL

"Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću da te čuvam u snu. Sve ima smisla otkad si ponovno u mom životu. Volim te, lepo mi pajki", pisalo je u jednoj od posljednjih poruka koje joj je poslao, piše portal Žena blic.

Andrijana Budimir (Foto: Facebook)
Toše Proeski (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Andrijana je na pogrebu bila u potpunom šoku i slomljena srca, no njegov grob danas ne posjećuje često, pogotovo ne u trenucima kada se tamo nalazi veliki broj obožavatelja i novinara.

Ova bivša rukometašica danas živi novi život. Osnovala je obitelj s ugostiteljem iz Skopja Johanom Budimirom, s kojim ima trogodišnjeg sina Maksima, a pokrenula je i školu rukometa.