Mislili ste da je nezamislivo da slavni agent 007 bude žena i k tome tamnije puti? Razmislite ponovno, jer upravo će glumica Lashana Lynch to postati.

Galerija


Filmska povijest više neće biti ista – novi agent 007 postaje žena. Britanska glumica Lashana Lynch službeno postaje slavni agent koji već desetljećima na filmskim platnima osvaja publiku. 

Vezani članci Daniel Craig Poznati tajni agent dao posljednji intervju bez majice i u trans bacio obožavateljice diljem svijeta Idris Elba (Foto: Getty Images) Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest

No ako ste pomisli da će nužno time postati i James Bond, prevarili ste se. To bi ipak bilo previše. Lijepa glumica tamnije puti preuzima tajno ime agenta 007, no James Bond i dalje ostaje prisutan u liku mačo-frajera izraženih zavodničkih sposobnosti.

Nakon što je Daniel Craig, sadašnji James Bond, najavio svoje povlačenje iz franšize postavilo se pitanje tko će ga zamijeniti. Na valu feminizma i rušenja granica postavilo se pitanje treba li to biti žena ili osoba koja nije bijele rase. 

Odgovor je pronađen u Lashani. Tako će u 25 filmu o slavnom agentu, koji se trenutačno snima u Velikoj  Britaniji i Italiji, glumica preuzeti kodno ime Jamesa Bonda nakon što on napusti MI6. 

Radnja novog filma započinje na Jamajci, gdje Bond uživa u zasluženoj mirovini, no bude ponovno sazvan u službu kako bi riješio globalnu krizu na pomolu.

"U sceni na početku filma M kaže "uđi 007" i tad uđe Lashana" izvor sa seta otkrio je detalje.

"Bond je još uvijek Bond, ali je kao 007 zamijenjen sa zapanjujućom ženom. Bonda seksualno privlači nova agentica 007 i pokušava ju zavesti, ali je zbunjen jer na njoj ne rade njegovi trikovi, nego samo koluta očima i nije zainteresirana za njega. Barem ne na početku", dodao je izvor i tako otkrio novu prekretnicu u filmu.  

Seve objavila fotku u badiću, odmah se javila Lana Klingor: ''Kakvo tijelo, ti si izdefinirana do bola''