Henry Cavill pohvalio se novim imidžem i dugačkim plavim uvojcima.

Galerija


Holivudski glumac Henry Cavill najpoznatiji po ulozi Supermana, godinama nije mijenjao imidž i bio je prepoznatljiv po svojoj kratko ošišanoj tamnoj kosi i uvijek elegantim izdanjima na crvenim tepihama.

Vezani članci Dino Rogić Jure o snimanju škakljive scene s kolegom: ''Mislim da je Pavao tu najviše uživao kad sam mu uho gricnuo'' Dino Rogić Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu

Međutim, ovih se dana pojavio gotovo neprepoznatljiv s dugim plavim uvojcima i to za potrebe snimanja nove serije "The Witcher" u kojoj ćemo ga uskoro gledati. Fotografije sa snimanja 35-godišnjeg glumca prikazuju odjevenog u crno kožno odijelo s oklopom dok drži mač u ruci. Iako nije poznat datum kada će biti prikazana prva epizoda no reklamni poster najavljuje pravu poslasticu i to s rečenicom "Najgora čudovišta su ona koja stvorimo mi sami".

Henry je fotografije sa snimanja podijelio i na svom profilu na Instagramu, a sudeći prema reakcijama njegovih obožavateljica i obožavatelja, novi imidž naišao je na njihovo odobravanje.

"Izgledaš sjajno", "Je li ovo iz raja", "Što je ovo, mislim da trebam sjesti", "Ovu seriju ću definitivno gledati", "Volim te i jedva čekam seriju", "Srce mi ubrzano kuca", poručili su mu uzbuđeni fanovi. 

U slučaju da se nekome Henryjev imidž ne sviđa može odahnuti, jer je sam otkrio kako je riječ ipak samo o plavoj perici te pokazao na Instagramu kako izgleda dok mu je frizerke montiraju na glavu. 

 

Atraktivna plesačica podsjetila zašto nosi titulu najljepše Hrvatice: "Uragan Tina pogodio Pag"