Halle Berry i Daniel Craig rade na snimanju novog filma, napete i nimalo glamurozne radnje.

Galerija


U serijalu filmova o Jamesu Bondu, glumica Halle Berry glumila je u onom naziva “Die Another Day“ iz 2002. godine, kada je ulogu tajnog agenta igrao Pierce Brosnan.

Vezani članci Daniel Craig Ponovno se odgađa premijera novog filma o Jamesu Bondu, studio je potvrdio novi datum Idris Elba (Foto: Getty Images) Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest

Halle ovih dana surađuje s još jednim “Bondom“, odnosno glumcem koji ga glumi, zgodnim Danielom Craigom. Nije riječ o snimanju još jednog nastavka Jamesa Bonda, već o novom filmu naziva “Kings“, čija radnja nije nimalo glamurozna, već prati žestoke ulične nemire na ulicama Los Angelesa ranih devedestih godina.

Glumački par na setu se našao u vrućim pozama, snimajući gole seksi scene za koje će Hallein lik razočarano shvatiti da su samo san. Daniel joj u navedenim scenama strastveno ljubi leđa, vrat i gricka uho

Halle glumi lik Millie koja je udomiteljica nezbrinute djece, dok Daniel glumi njezina povučenog i ekscentričnog susjeda Obieja. Njih dvoje udružuju se u potrazi za njezinim djetetom usred žestokih i opasnih nereda na ulicama, koje je izazvalo ubojstvo Rodneyja Kingsa, kojega je pretukao policajac.

Spomenute fotografije možete pogledati OVDJE.