Borba s ovisnosti

Zabrinjavajući video: Snimka sa zadnjeg koncerta Demi Lovato dala je naslutiti da s pjevačicom nešto nije u redu

Demi Lovato (Foto: Screenshot YouTube) Demi Lovato (Foto: Screenshot YouTube) Screenshot YouTube 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Screenshot YouTube) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) +0 Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Galerija

Pjevačica Demi Lovato prošlog je utorka hospitalizirana zbog predoziranja.

Pjevačica Demi Lovato prošlog je utorka hospitalizirana zbog predoziranja.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Profimedia) Dobro se oporavlja Prošlo je godinu dana otkad su je bez svijesti našli na podu njezine vile, a danas živi bez poroka

Samo dan ranije tulumarila je na prijateljevu rođendanu, no već u nedjelju na njezinu koncertu u Kaliforniji dalo se primijetiti da s pjevačicom nešto nije kako treba.

Naime, dok je izvodila emotivnu pjesmu "Sober", u kojoj se zbog ovisnosti ispričala obitelji, prijateljima i fanovima, pjevačica je zastajkivala, a na kraju i zaboravila riječi pjesme. Obožavateljima je to zatim i iskreno priznala te zaradila gromoglasni pljesak.

25-godišnjakinja je često vrlo otvoreno govorila o svojim problemima s anoreksijom, bipolarnim poremećajem te ovisnosti o alkoholu i drogama, no ponosno je isticala i kako je već 6 godina čista od svega. Prema posljednjim navodima, pjevačica je još uvijek u bolnici, ali je stabilno. Kada je pronađena, bila je u nesvijesti, a prema navodima portala TMZ, odmah joj je pružena doza Narcana, lijeka koji se daje žrtvama predoziranja.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Iako se sumnja na predoziranje heroinom, prijatelji pjevačice i ona sama negirali su da se radilo o tome, no Demi nije htjela surađivati s liječnicima i reći što je uzimala.

Pjevačici su podršku dali i brojne kolege, ali i bivši dečko, glumac Wilmer Valderrama, koji je najpoznatiji po ulozi zbunjenog Feza u nekad popularnoj seriji "Lude sedamdesete". On je bio šokiran vijestima te se navodno povjerio prijateljima kako nije imao pojma da je Demi ponovno u problemima, iako je par ostao u prijateljskim odnosima nakon prekida.

Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Foto: Getty

Podsjetimo, par je hodao od 2010. do 2016. godine s povremenim prekidima, no šuškalo se kako su u posljednje vrijeme oboje izrazili želju da se ponovno viđaju. No čini se kako će potencijalno pomirenje pričekati dok se uvijek vrlo iskrena pjevačica u potpunosti ne oporavi. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danm od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene