Proteklih nekoliko dana svi šuškaju o navodnom raspadu braka Khloe Kardashian i Lamara Odoma.


Iako su američki mediji pisalo kako je 32-godišnji Lamar nestao na puna 72 sata te da njegova supruga Khloe ne zna gdje se on nalazi, njegov glasnogovornik je poručio kako to nije istina.

>>> Kardashianki brak u krizi: Izbacila ga iz kuće zbog droge i preljuba!

Vezani članci Slika nije dostupna Dosta joj je laži: 'Vi ste je**** gubitnici!' Slika nije dostupna 'To su gnjusne laži, koje su sramotne i nekusne!'

'Njegova žena točno zna gdje je. Igranje u NBA ligi je još uvijek veliki dio Lamarovih planova', izjavio je Jeff Schwartz za ESPN.

S druge strane, izvori bliski 28-godišnjoj Khloe Kardashian tvrde kako reality zvijezda još ne zna što će napraviti sa svojim brakom.

'Ona još nije odlučila što će napraviti. U ovom trenutku mu samo želi pomoći', ispričao je izvor.

Khloe su jučer fotografi uhvatili u Los Angelesu, a iako nije bila najbolje volje, vjenčani prsten je bio na njezinoj ruci.

Podsjetimo, brak Khloe i Lamara osim zbog preljuba,u krizu je došao i zbog droge koju Lamar 'rekreativno' uzima već 2 godine. Lamar je upao u probleme s drogom te ga je Khloe natjerala da ide na rehabilitaciju i angažirala privatne detektive da čuvaju kliniku cijelo vrijeme kako ne bi otišao ili pokušao doći do droge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook