Autori Matt Richards i Mark Langthorne u novoj knjizi pokušavaju otkriti što se uistinu događalo u periodu od 83 minute prije smrti kralja popa.


Michael Jackson život je izgubio u vrlo sumnjivim okolnostima, a pojedinosti o tome neprestano dopiru do javnosti. Činjenica je da se prava istina možda nikada neće saznati. Autori Matt Richards i Mark Langthorne u novoj knjizi pokušavaju rekonstruirati posljednje minute.

Vezani članci Kim Kardashian Na početku nije znao ni kako se točno zove, ali zaljubio se preko ušiju, a brzo su postali poslastica za tabloide Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Iako su na objektivan način pokušali dokučiti što se stvarno dogodilo, nemoguće je oteti se dojmu kako autori za Michaelovu smrt direktno opružuju njegovog liječnika Dr Murraya.

Jackson je unajmio Murraya u očajničkom pokušaju da pronađe liječnika koji će mu bez previše pitanja prepisati lijek 'Propofol'. Iako je liječnik u posljednjim tjednima Jacksonovog života pjevača pokušao odvratiti od lijeka, količina stresa, financijskih problema, pomankanje sna i ovisnosti doveli su do toga da je pjevaču prepisana smrtonosna doza.

Otkrivene nove kontroverze iz života kralja popa

Murray je prihvatio posao Jacksonovog liječnika za 150 tisuća dolara mjesečno. Knjiga je sačinjena od godina istraživanja i temelji se na bilješkama i zapisima koje su autori prikupili.

Jedna od rijetkih analiza u knjizi koje se odnose na stanje u kojem se Jackson nalazio došla je od njegove šminkerice Karen Faye: 'Vidjela sam mnogo ljudi koji su vjerovali u njeha i investirali u njegov uspijeh. Onda sam ga morala gledati kako samog sebe uništava. Svojim očima sam vidjela kako je psihički i fizički propao u samo mjesec dana. To se ponovilo nekoliko puta tijekom naše suradnje'.

Pet godina nakon smrti i dalje je najplaćenija zvijezda!

Jacksonova sestra La Toya izjavila je kako je njen brat više vrijedio mrtav nego živ. To se na žalost pokazalo točno jer ako se zbroje zarade Taylor Swift, Jay-Z-ja i Kanye Westa, taj iznos nije ni blizu onome koji je 'Jackson’s estate' zaradio od pjevačeve smrti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook