problematična zvijezda

Miljenika žena ostavila je nakon osam mjeseci braka pa je pronašla djevojku, a nove fotke otkrile su da ponovno ljubi

Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +2 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus snimljena je na odmoru u Cabo San Lucasu s novim dečkom Maxxom Morandom koji je od nje mlađi šest godina.

Pjevačica Miley Cyrus (29) ponovno ljubi.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Profesionalno, nema što! Pjevačica prošetala New Yorkom te se pravila kao da joj nije ispalo baš sve iz minijaturnog topića

Njezin novi dečko je 23-godišnji bubnjar Maxx Morando s kojim je snimljena na odmoru u Cabo San Lucasu. Paparazzi su ih ulovili pored bazena vile u kojoj su odsjeli, a pjevačica je plijenila pažnju u minijaturnom bikiniju s tangama.

Ni njezin šest godina mlađi odabranik nije mogao skinuti pogled s nje, a uhvaćeni su i u prisnim trenucima.

Miley iza sebe ima propali brak s miljenikom ženske publike, glumcem Liamom Hemsworthom od kojeg se razvela nakon samo osam mjeseci.

Ubrzo nakon što je par objavio svoj razvod, Cyrus je imala kratku vezu sa ženom, blogericom Kaitlynn Carter, s kojom je provela vrući ljetni odmor u Italiji, a u listopadu 2019. je otkrila da ljubi pjevača Codyja Simpsona, s kojim je prekinula u kolovozu prošle godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Severina u sićušnom bikiniju pokazala ubojitu figuru, zasjenila je i rajske prizore oko sebe: "Nisi realna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene