skupa 15 godina

Kao zaljubljeni tinejdžeri: Novak i supruga Jelena privlačili poglede na tribinama, nisu skidali smiješak s lica

Nina Badrić i Novak Đoković (Foto: Instagram) Nina Badrić i Novak Đoković (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Novak Đoković (Foto: Instagram) +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Galerija

Novak Đoković i supruga Jelena započeli su vezu prije 15 godina, a vjenčali su se 2014. Imaju sina Stefana i kćer Taru.

Tenisač Novak Đoković (33) i supruga Jelena (33) skupa od tinejdžerskih dana, a čini se kao da su zaljubljeni baš kao i na početku njihove veze. 

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Par je privukao pažnju javnosti u petak kada su prisustvovali otvaranju humanitarnog turnira Adria Tour u Beogradu koji je organizirao Đoković u sklopu svoje. Tenisač je sa suprugom sjedio na tribinama i ona je bila naslonjena na njega te su se cijelo vrijeme zaljubljeno gledali. 

Novak i Jelena vezu su započeli prije 15 godina, a vjenčali su se 2014. u Crnoj Gori. U listopadu iste godine supružnici su dobili sina Stefana (5), a u rujnu 2017. kćer Taru (2). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quite grateful to welcome my friends to my city. Feels good to have an opportunity to show them where I come from, the beauty of this place and our people :-) By the smiles on their faces at the end of our players’ dinner, I guess it was “not too bad” right? 😂😂 repost @domithiem

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Inače, Đokovića su kritizirali jer je organizrao turnir dok još traje borba protiv pandemije koronavirusa. Objasnio je da Srbija ima bolje brojke i situaciju od ostalih zemalja. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene