Na svečanom događanju koje je organizirao Đoković u Londonu bilo je oko 300 ljudi iz svijeta slavnih i bogatih.


Fondacija tenisača Novaka Đokovića organizirala je humanitarnu gala večeru u Londonu gdje su se skupljala sredstva za bolesnu djecu u Srbiji, ali i diljem svijeta.

Vezani članci Jude Law i supruga Phillipa Coan - 3 Proslavio ga je skandal s dadiljom, a ukrotila ga je 14 godina mlađa doktorica psihologije Slika nije dostupna OVO su najveća balkanska vjenčanja! Koga to Severina nije uspjela nadmašiti?!

Na gala večeri bili su brojni poznati poput Kate Hudson, Naomi Campbell, Borisa Beckera, Richarda Bransona, ali i vojvotkinje od Yorka te nekoliko drugih članova kraljevske obitelji.

>> Djevojka Novaka Đokovića – Jelena Ristović u ljetnoj kampanji

'Veoma sam sretan što su večeras ovdje sa mnom moja obitelj i prijatelji koji pružaju podršku humanitarnom radu koji je blizak mom srcu. Fondacija se trudi da stvori bolje uvjete za odrastanje mališana u Srbiji, želimo ih ohrabriti i dati im krila da ostvare svoje snove. Uz pomoć plemenitih ljudi, naša vizija je da doprinesemo pozitivnim promjenama u životima mnoge djece širom svijeta', izjavio je Nole na početku gala večeri.

Na crveni tepih ga je pratila njegova lijepa djevojka, Jelena Ristić koja je privlačila pažnju u haljini Oscara de la Rente.

Na gala večeri slavni su se nadmetali na aukciji za gitaru Ronnieja Woodsa, odmor na posjedu Richarda Bransona te brojne druge stvari. Zanimljivo je kako je sam Novak kupio gitaru slavnog Woodsa iz Rolling Stonesa, piše srpski Blic.

Na svečanom događanju bilo je oko 300 ljudi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook