Tenisač je već dugo vjeran Jeleni, svojoj supruzi i majci njihovog sina Stefana. Mnoge bi iznenadila njegova bračna nevjera.


Dok njegova prijateljica Marija Šarapova doživljava dramu života sa dopinškim skandalom, Novak Đoković mogao bi iskusiti privatne nemire. Britanski mediji, točnije tabloid Daily Mail, objavio je da je Novak u tajnoj vezi sa bolivudskom zvijezdom Deepikom Padukone.

Vezani članci Novak i Jelena Đoković Pali poljupci i zagrljaji: Novak Đoković i supruga Jelena zaljubljeni kao i prvog dana! Novak Đoković - 2 Pogledajte novi dom Novaka Đokovića za koji je izdvojio 10 milijuna eura, to mu je čak osma luksuzna nekretnina

Novak je prisustvovao košarkaškom meču Lakersa protiv Orlanda, a kasnije je iskoristio priliku za izlazak u 'The Nice Guy'. Cijelo vrijeme s njim je bila i dugonoga brineta, a nakon izlaska zajedno su automobilom otišli u nepoznatom smjeru.

Dok Britanci pišu o Novakovoj navodnoj aferi, srpski Kurir piše kako se ne radi o ničemu doli dugogodišnjem prijateljstvu. Lijepa Deepika dugogodišnja je prijateljica Novaka i Jelene Đoković, kao i njegova obožavateljica. Jelena i ona prošle su godine bodrile Đokovića na Wimbledonu. Glumica trenutno u New Yorku snima film 'xXx: The Return od Xander Cage' sa Vinom Dieselom. Đoković je već dugo u vezi, a skoro dvije godine i u braku sa lijepom Jelenom. S njom je prije 17 mjeseci dobio i sina Stefana. Svoju obitelj Novak često ističe kao najveću podršku i inspiraciju.