slavilo se dugo u noć

Procurile snimke s tuluma Novaka Đokovića, slavlja nije nedostajalo, a mnogi su se iznenadili i zbog glazbene gošće

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) +0 Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram) Galerija

Novak Đoković proslavio je pobjedu na Roland Garrosu u svojem restoranu u Beogradu, uz glazbu Svetlane Ražnatović Cece.

Srpski teniski as Novak Đoković nakon osvajanja turnira Roland Garros u Parizu otputovao je u Beograd, gdje je proslavio pobjedu.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

S obitelji, prijateljima i suradnicima tulumario je do kasnih sati u svojem restoranu "Novak", u kojem su ga dočekali trubači i vatromet.

U restoranu ih je zabavljala Arkanova udovica Svetlana Ražnatović Ceca, a na Instagramu je procurila i snimka sa slavlja na kojoj ona pjeva svoj hit "Tačno je".

Na snimci koju je objavio Telegraf mogu se vidjeti Đoković koji pleše sa svojom suprugom Jelenom te njegovi jednako dobro raspoloženi roditelji Dijana i Srđan.

Na slavlju u Beogradu nije viđen Goran Ivanišević, koji je posljednje dvije godine jedan od Đokovićevih trenera.

Inače, Jelena je svojem suprugu pobjedu na teniskom turniru čestitala romantičnom fotografijom na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

"Kakav divan trenutak. Upijamo svaku sekundu ove sreće i radosti. Koliko si se samo dao ovome… Roland Garros je posebno mjesto", napisala je uz fotku na kojoj se ljube kraj trofeja.

Đoković je u finalu Roland Garrosa pobijedio Grka Stefanosa Tsitsipasa, a nakon meča je svoj reket poklonio dječaku u publici i tim potezom osvojio simpatije javnosti.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene