Savršen trenutak

Napokon izašla i službena fotka s Noletovog vjenčanja - POGLEDAJTE!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novopečeni supružnici otkrili su kako su se osjećali nakon vjenčanja!

Srpski tenisač Novak Đoković oženio je svoju dugogodišnju djevojku Jelenu Ristić, a ekskluzivna prava na fotografije imao je Hello! magazin, koji je odradio i intervju s tenisačem nakon velikog dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Zasluženi odmor Nole uživa u obiteljskom odmoru na Jadranu

'Vidjevši je po prvi puta u vjenčanici, s osmijehom na licu dok hoda prema meni...Izgledala je poput anđela', rekao je Novak.

Jelena je nosila vjenčanicu iz kolekcije Sarah Burton za poznatog dizajnera Alexandera McQueena, a svojom je pojavom oduzimala dah.

 

Novak Đoković izrekao je sudbonosno 'da'!

'Pokušavao sam biti svjestan trenutka i memorirati ga. Fokusirao sam se na nju, njezin osmijeh i našu bebu. To je uistinu bio savršen trenutak', rekao je Đoković, a i Jelena je priznala da je imala tremu.

'Bila sam jako nervozna i sve mi je u magli. Vidjela sam ga i odmah su mi se oči napunile suzama te sam počela plakati. Samo sam jako sretna i vjerojatno mi je zbog trudnoće teško kontrolirati emocije. Presretna sam što je Novak dio mog života. Nisam mogla poželjeti boljeg životnog partnera', rekla je Jelena.

Vjenčanje je uslijedilo odmah nakon Novakovog osvajanja Wimbledona. 'Oženio sam ljubav svog života i nema boljeg osjećaja od toga. Osvojio sam Wimbledon, pripremam se za očinstvo - ne mogu tražiti više', rekao je presretni Đoković.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene