Novak i Jelena Đoković uživaju u ljetnom odmoru u španjolskoj Marbelli.

Galerija


Nakon što je peti put osvojio Wimbledon, srpski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena dio odmora su odlučili provesti u španjolskoj Marbelli, gdje su snimljeni u zajedničkoj šetnji plažom. Par na fotografiji djeluje zaljubljeno poput tinejdžera dok su razmjenjivali slatke poljupce i šetali zagrljeni držeći se za ruke.

Vezani članci Novak i Jelena Đoković Đokovići pokazali dio svog raskošnog doma, ali i kako se zabavljaju dok borave u karanteni Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Đokovićeva supruga poslala emotivnu poruku uz fotografiju koja je pobrala simpatije njezinih fanova

Jelena je pritom pokazala zavidnu liniju i duge noge u kratkoj suknji, kosu je skupila u dvije trendi pundže, a pogled sakrila iza sunčanih naočala, dok je Novak prošetao u jednostavnom sportskom izdanju.

Par je zajedno od srednjoškolskih dana, točnije zajedno su posljednjih 13 godina. Zaručili su se 2013. godine, a vjenčali su se na idiličnoj ceremoniji na otočiću Sveti Stefan u Crnoj Gori godinu dana kasnije. Zajedno imaju dvoje djece, 5-godišnjeg Stefana i 2-godišnju Taru.

Prije dvije godine šuškalo se o nesuglasicama u njihovu braku pa ako su i postojale, osmijesi na njihovim licima najbolji su dokaz da su ih i prebrodili. Glasine je pokrenuo sam Novak kada je priznao kako su privatni problemi utjecali na njegovu karijeru, a sve je potvrdio i bivši osvajač Wimbledona John McEnroe za BBC.

Inače, u luksuznoj Marbeli ovih dana borave i Goran i Nives Ivanišević pa možemo pretpostaviti kako su se parovi zajedno družili obzirom na to da je Goran od nedavno postao Novakov trener.

Osim Španjolske, bračni par Đoković za odmor je odabrao i Hrvatsku, a fotografijama s naše obale pohvalili su se na društvenim mrežama. 

Djevojčice su nekad ludjele za njim, a danas izgleda neprepoznatljivo i gotovo su ga svi zaboravili