Ponijela ih atmosfera

Novak Đoković i lijepa Donna Vekić u prvom redu na Gibonnijevu koncertu, zajedno pjevali najveće hitove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novak Đoković i Donna Vekić uživali su s društvom u koncertu Gibonnija i Lole Astanove u Zadru.

Tenisač Novak Đoković ovih je dana glavna zvijezda u gradu Zadru gdje se u njegovoj organizaciji održava Adria Tour, teniski turnir koji je okupio neke od najuspješnijih iz tog sporta.

Pogledaj i ovo Gibonni ''lipo publici, lipo nama''' Najveća imena splitske glazbene scene na jednom mjestu: Jole otkrio detalje provoda u Dubaiju, a Gibonni se prisjetio Olivera

A gdje ima sporta, ima i glazbe pa su se za najbolju atmosferu pobrinuli Gibonni i atraktivna pijanistica Lola Astanova, čiji su koncert iz prvih redova pratili Novak, njegov brat Đorđe, Olga Danilović i jedna od najljepših tenisačica Donna Vekić. Ekipa je uživala u atmosferi i Gibonnijevim hitovima koje su pjevali s njim u jedan glas. 

Osim Gibonnija i Lole Astanove, publiku Adria Toura zabavljat će i Petar Grašo koji će svoj koncert održati u nedjelju navečer i to u sklopu posebne glazbene večeri u društvu teniskih zvijezda.

Inače, s Novakom su u Zadar stigi i njegova supruga Jelena i njihova djeca, s kojima je odsjeo na luksuznoj jahti Asha. 

To je ujedno i prvi Novakov posjet Zadru, a za Dnevnik Nove TV Đoković je priznao i kako nije znao da je Zadar rodni grad Luke Modrića.

"Nisam znao da je Zadar rodni grad Luke Modrića, tako da ću ga nazvati da mi da neku preporuku gdje da odem, što da radim, koga da upoznam... Nadam se da ću imati priliku i da jednom s njim boravim u njegovom gradu", rekao je slavni tenisač.

U pauzi od posla, Novak uživa na luksuznoj jahti sa suprugom i djecom. Jahta Asha dugačka je 28 metara, ima četiri raskošne prostorije te može primiti devet gostiju. Nagađa se kako će Đoković obići hrvatske prirodne ljepote uz obalu i otoke, a u Hrvatskoj će provesti još nekoliko dana.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow (Foto: profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Getty Images) Winnie Harlow (Foto: Instagram) +0 Winnie Harlow (Foto: Instagram) Celebrity Majušni top nije uspio obuzdati obline: Ljepotica neobičnog izgleda u izlasku s dečkom pokazala više nego je htjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene