Zgodna Ukrajinka

Nova žena u Tomovom životu? 'To je ludo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zgodna Ukrajinka Olga Kurylenko otkrila je sve o suradnji s Tomom Cruiseom s kojim glumi u filmu 'Oblivion' (Zaborav). Ima li što među njima i van seta?

Lijepa Ukrajinka Olga Kurylenko nova je zvijezda o kojoj su se raspisali strani mediji, posebno nakon što je upravo ona u glavnoj ulozi SF filma 'Zaborav' i to s Tomom Cruiseom.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

>> Napokon prekinuo šutnju i progovorio o razvodu!

Britanski mediji su se raspisali kako je upravo ona nova žena u Tomovom životu nakon što se on razveo od Katie Holmes, no Olga je u intervjuu za Story ispričala sve o njihovom odnosu.

'To je ludo! Kako uopće reagirati na tko nešto? Mislim da je najpametnije ignorirati takve gluposti, mediji će pisati što god žele bez obzira na moju reakciju. Tako je blesavo', kaže Olga koja nije imala nikakvih problema dok je bila 'samo' manekenka.

'Kada sam bila model, nitko nije znao moje ime. U tom ste poslu artikl, predmet. Sretna sam što nikad nisam postala top-model, ali bila sam uspješna, radila sam mnogo i to mi je otvorilo mnoga vrata u karijeri u kojoj danas uživam', objašnjava lijepa Ukrajinka.

Što se tiče Toma, Olga ima samo riječi hvale za njega kao glumca. 'Tom je fantastičan u pravom smislu riječi, vođa kojeg želite slijediti jer mu vjerujete', kaže lijepa glumica koja je uz Toma postala sigurnija u sebe. Trenutno promovira zajednički SF film, te putuju diljem svijeta na premijere i druženje s obožavateljima.

>> Evo kako bi mogla izgledati 2073. godina na Zemlji!

Film 'Zaborav' se radi o spektakularnoj budućoj na Zemlji 2073. koja je evoluirala do neprepoznatljivosti, ujedno je to sukob jednog čovjeka s prošlošću koji će ga odvest na put iskupljenja, otkrića i borbe za spas čovječanstva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene