Nova domaća komedija

'Majstori' priskaču u pomoć - Ma tko bi njima odolio?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svima koji pate od kroničnog nedostatka dobre zabave, kao i onima kojima je potrebna poveća doza instant smijeha, na Dan žena u pomoć priskaču MAJSTORI!

U MAJSTORIMA Keka (Areta Ćurković) je virtuozna domaćica koja pati zbog letargije u koju je ušao njen brak s Bajom (Nikša Butijer), zabrinutim željezničarom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dalibor Matanić - 6 najveći glumački skandal Novinarka koja je prva javnosti razotkrila slučaj Dalibora Matanića, otkrila tko je vršio pritisak da se priča ne objavi: ''Puno poziva smo primili, nisu svi bili ugodni...''

Vinko Brešan na dodjeli europskih Oscara: 'Jedna hrvatska komedija ušla je u 4 najbolje europske'

Da bi sve bilo gore, Keki se mahnito udvara Ilija (Goran Bogdan), majstor za popravke koji svojom nespretnošću izaziva pravu apokalipsu gdje god se pojavi. Nakon što Baja napokon shvati Ilijine namjere i nakon što joj demoliraju cijelu kuću svojim nespretnim obračunima, Keka odlučuje napustiti obojicu muškaraca te odlazi na put tamo gdje je jedino donekle osjetila sreću – u malo primorsko mjesto u kojem su ona i Baja bili na bračnom putovanju.

Stvari se dodatno počinju komplicirati kad Keka zapne za oko Luji (Bojan Navojec), atipičnom usamljenom ribaru-galebu. Baja i Ilija istovremeno odluče krenuti u najveću avanturu svojih života kako bi dokazali svoju ljubav prema Keki...

Novi je to film Dalibora Matanića koji će vas sigurno nasmijati do suza! Zabava zagarantirana!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene