Bio je to party kojeg nitko nije htio propustiti!


Najgledanija televizija u Hrvatskoj, Nova TV, velikim partyjem proslavila je 15 uspješnih godina rada. Poznati gosti iz političkog i poslovnog svijeta dupkom su napunili Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma gdje je održana proslava o kojoj će se još dugo pričati.

Tema večeri bila je Nova era – pa je tako više od 500 gostiju imalo priliku premijerno vidjeti izgled novog Dnevnika Nove TV i družiti se s najjačim TV licima zabavnog i informativnog programa u zemlji.

Vezani članci Slika nije dostupna Koncert 'Želim život' uživo na Novoj TV Slika nije dostupna PARTY SEZONE 'Nije lako izdržat ni godinu dana, kamoli 15'

Kandidati showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uzbuđeni zbog nove sezone: 'Hoću biti sve živo!'

Na najbolji je tako način obilježeno 15 godina postojanja Nove TV, koja je u ovom razdoblju prešla dalek put – od prve komercijalne televizije u Hrvatskoj do lidera na medijskom tržištu. Danas je Nova TV sinonim za tv program vrhunske kvalitete u svim segmentima – od objektivnog i relevantnog informativnog programa do vrhunskih i najgledanijih zabavnih formata. 'Od prvog dana smo imali viziju biti najgledanija televizija. Slijediti neprestano taj put i podizati ljestvicu izvrsnosti je zahtjevan i neprestan rad, koji bez naših gledatelja i posebno partnera, koji su to prepoznali i nagradili lojalnošću, ne bismo imali. Tajna našeg uspjeha je u ljudima, timskom radu, neprestanom ulaganju u tehnologiju i naravno, osluškivanju potreba naših gledatelja. Svi pokazatelji govore da smo prepoznali upravo njihove zahtjeve, a to je razlog za zadovoljstvo u poslu kojim se bavimo. Biti svakoga dana u dnevnom boravku naše cijenjene publike, biti dio njihove obitelji i svakodnevnog života je veliki privilegij, ali i odgovornost', rekao je predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Dnevnik Nove TV, čiji je novi izgled predstavljen na proslavi, kontinuirano je najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj još od 2010. godine. Ustrajan i jedinstven pristup radu je konstanta Dnevnika Nove TV zbog čega je njegov potencijal prepoznat od strane gledatelja te je Dnevnik Nove TV u zadnjih 365 dana čak 359 puta bio najgledanija središnja informativna emisija.

Jelena Peričin: Mini koktel haljina za dubrovačku živu barbiku

Gosti proslave prisjetili su se i najjačih izdanja zabavnog programa Nove TV, a neke od najuspješnijih poput Farme, Kud puklo da puklo, Tvoje lice zvuči poznato i inMagazina gledatelji imaju priliku pratiti i u sklopu aktualne jesenske sheme. Osim podsjetnika na seriju domaće produkcije Larin izbor, koja je prodana u čak 40 zemalja svijeta, uzvanici su imali priliku pogledati i kako serija Kud puklo da puklo zvuči na arapskom. Naime, i ovaj serijski hit prodan je u više od 30 zemalja diljem svijeta, a svoju premijeru nedavno je doživio i na teritoriju Bliskog istoka i Sjeverne Afrike.

Goste su nastupom iznenadile zvijezde prve sezone showa Tvoje lice zvuči poznato - Andrea Andrassy kao Michael Jackson i Baby Dooks kao PSY. Podsjetnik na show oduševio je goste, dokazujući da se uistinu radi o formatu koji je pomaknuo granice zabavnog programa. U prosjeku, svaku od epizoda prve sezone Tvoje lice zvuči poznato gledalo je više od milijun gledatelja, čineći ga najgledanijom zabavnom emisijom u posljednjih sedam godina. Taj uspjeh zasigurno će nastaviti i u novoj sezoni, koja kreće već od nedjelje, 13. rujna nakon Dnevnika Nove TV.

Proslavi 15 godina uspješnog rada Nove TV pridružili su se brojni poznati gosti kao i zaštitna lica Nove TV. Poznata lica s malih ekrana bila su tako na svakom koraku – kroz program su goste proveli Marija Miholjek, Saša Kopljar, Mislav Bago, Ivana Petrović, Ana-Marija Vuković, Milan Sijerković, Dario Brzoja, Damjana Ćurkov, Andrija Jarak, Mia Kovačić i Igor Mešin. Osim njih, gosti su se družili i s drugim poznatim licima na kutcima posvećenim uspješnicama Nove TV: emisijama Farma, Masterchef, Kud puklo da puklo i inMagazin.

Oduševljenje je izazvao nastup jedne od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda – Gibonnia, a zabavljao i DJ dvojac Tom Tom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook