U jakoj konkurenciji za nagradu Večernjakova ruža i Zlatni studio su naši glumci, emisije, novinari, show i naslovna pjesma, a pobjednike birate i vi!

Galerija


Nova TV ponovno se našla u izboru za nagrade i priznanja, nominirana je u tri kategorije Večernjakove ruže.

Vezani članci Zlatni studio Nova TV (Foto: Twitter) Novoj TV tri nagrade "Zlatni studio": Dobitnici su Provjereno, Andrija Jarak i Na granici Mislav Bago, Rene Bitorajac, Igor Mešin, Andrija Jarak (FOTO: Pixell) Bago, Jarak, Bitorajac, Mešin… Kreće utrka kakvu smo dugo čekali

Najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj Dnevnik Nove TV konkurira za tv emisiju godine, Mislav Bago nominiran je u kategoriji tv osoba godine, a novo lice godine mogao bi biti postati Fabijan Pavao Medvešek.

U finale za dodjelu nagrade Zlatni studio ušla je Ivana Paradžiković i emisija Provjereno, za glasove publike borit će se i naš Andrija Jarak u kategoriji tv novinar. Finalist u kategoriji tv zabava je i show "Tvoje lice zvuči poznato", ali i naslovna pjesma serije "Dar Mar" "Neće nas zauvik bit". U konkurenciji je i Goran Navojec u kategoriji najboljeg glumca.

Što biste joj vi predložili? Maja otkrila kakvo bi ime dala sinu pa dobila hrpu prijedloga, neki su bili baš maštoviti

Meghan Markle je muka u želucu od onoga što se uskoro najavljuje, hoće li to stvarno biti njezin kraj?