Održana je proslava 14. rođendana Storyja, a povodom toga dodijeljene su i nagrade Story Hall of Fame.


Glamurozna proslava 14. rođendana Storyja održana je u Laubi, a povodom toga dodijeljene su i nagrade Story Hall of Fame. O dobitnicima u 20 kategorija odlučivali su članovi žirija Storyja.

Vezani članci Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić probija led nove sezone "Fakapa": ''Dobila sam to nekakvo pismo od dečka koji je bio najnapadniji od svih!'' Mia Kovačić, Ida Prester Kakve veze ima Dalibor Petko sa striptizom i zašto su umalo stradale štikle Ide Prester, saznajte u novoj epizodi "Fakapa"!

Nagrađena je i Nova TV, pa je tako najboljim televizijskim showom proglašen Celebrity MasterChef. U kategoriji najboljeg regionalnog glumca nagradu je dobio Miodrag Krivokapić, zvijezda serije 'Kud puklo da puklo'.

Među brojnim zvijezdama koje su posjetile dodjelu bili su i Mia Kovačić, Dalibor Petko, Danijela Martinović, Miran Kurspahić, Lana Klingor, Ecija Ojdanić i brojni drugi.

Najviše pozornosti privukla je, kao i uvijek, Severina. Gospođa Kojić stigla je na zabavu u pratnji svog supruga Igora, a ovog puta pozornost je privukla svojom plavom kosom. U dugačkoj bijeloj haljini izgledala je sjajno, na što smo već navikli. Zablistala je na crvenom tepihu i Nikolina Ristović, koja je stigla sa suprugom Vidojem, dok se za najbizarnije izdanje pobrinula Maja Šuput. Ružičasta kosa i oskudna kombinacija privukli su veliku pažnju.

Nerazdvojni su bili i Danijela Martinović i Petar Grašo te Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš. Blistao je i Jole sa svojom suprugom, a kako i ne bi, kad su nedavno proslavili 10. godišnjicu braka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju