Nova tračerica

BAHATI NARCIS Kolegici iz Hrvatske smjestio skandal od kojeg se nikad nije oporavila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bahati Narcis iz istočnog susjedstva narcisoidan je izvan svih granica. Za nastup uzima 20 tisuća eura, a novinari ga redovito čekaju za intervju.

Iako većina estradnjaka ima izraženu narcisoidnu notu u svom karakteru, kod nekih je iznadprosječna. Tamnokosi i tamnoputi šarmer iz istočnog susjedstva, na čije balade Hrvatice okidaju, posebna je priča. Njegova narcisoidnost i bahatost nemaju granice. Bahat je prema suradnicima, novinarima, kolegama pa i obožavateljima.

Pogledaj i ovo showbuzz Bljedunjava i Prosječna NOVA TRAČERICA Nezamislive estradne ljubavne kombinacije!

Bahati Narcis, kako ćemo ga zvati, poznat je i po velikim kašnjenjima na svoje nastupe. Pred publikom se pojavljuje i sa sat i pol zakašnjenja, a potom koncert započinje bez isprike i pozdrava.

Osim što je imao višak kilograma, bio je i pojam modnog neukusa

Bahati Narcis puno pažnje ulaže u svoj izgled. Opsesivno brine o svojoj kilaži, što je moguća posljedica njegove pretilosti s početka karijere. Osim što je imao višak kilograma, bio je i pojam modnog neukusa. Mora mu se priznati da je modni izričaj i svoj izgled maksimalno dotjerao. No, ono oku nevidljivo, ono unutarnje, ostalo je nepromijenjeno.

Iako njegov menadžment i PR pokušavaju njegovati dobre odnose s medijima Bahati Narcis na intervjuima je gotovo uvijek nepristojan. Na dogovorene intervjue redovito kasni, a potom bez isprike i pozdrava pripadnicima sedme sile štopa vrijeme koje će provesti u njegovom društvu. Poznatom novinaru, koji ga je na zakazanom razgovoru čekao u jednom zagrebačkom hotelu predvidio je točno 3 minute za intervju. Prema novinarima se voli odnositi kao da su fanovi željni njegove pažnje.

Cifra? 20 tisuća eurića

Prijatelj moga prijatelja vlasnik je poznatog noćnog kluba. Na nagovor supruge koja se topi na ljubavne stihove Bahatog Narcisa, poznatom je pjevaču osigurao gažu u svom klubu. Cifra? 20 tisuća eurića. Da bi u potpunosti ispunio nedosanjani san svoje žene Bahatog je Narcisa nakon nastupa zamolio za upoznavanje i zajedničko fotografiranje sa svojom suprugom. Pjevač ga je glatko na svoj bahati način odbio. Bez upoznavanja i fotografiranja "molim".

Svojevrsnu noćnu moru s njim su doživjeli i preživjeli poznati hrvatski back vokali. Bahati Narcis ih je angažirao na snimanju svog albuma. Boravak u studiju prisjeo im je nakon što im je tamnokosa zvijezda spočitnula nastup na Danu Pobjede u Kninu. Kad ih je već platio uzeo si je pravo dijeliti im lekcije o Domovinskom ratu. Takvih je situacija kažu oni dobro upućeni; bilo više. Koncertni neuspjeh u jednom gradu dalmatinskog zaleđa suradnicima je pravdao prevelikim brojem „žestokih“ Hrvata koji ga nastanjuju.

Ružne smicalice

Ni svađe s kolegama nisu mu strane. U glazbenim se krugovima dugo pričalo o razilaženju s jednim poznatim hrvatskim pjevačem. Naime, Bahati Narcis je samoinicijativno i bez odobrenja hrvatskog glazbenika u eter pustio zajedničku pjesmu. Možda bi mu tu činjenicu hrvatska zvijezda i oprostila da nije bila zakinuta u produkciji. Prevedeno – Bahati Narcis u tonskom je studiju svoj glas doradio do savršenstva, a vokal hrvatskog kolege ostavio „prljavim“.

Da mu ružne smicalice nisu strane, na svojoj je koži osjetila još jedna hrvatska glazbenica. Nju je priča se u glazbenim kuloarima optužio za krađu. Na jednom poznatom glazbenom događanju uz pomoć svog tima među novinare je pustio glas kako je Hrvatica otuđila umjetnine iz hotela u kojemu je odsjela. Unatoč tome što se brzo dokazalo da su optužbe lažne, ženi je učinjena velika šteta. Ni danas nitko ne može objasniti što ga je navelo na takvu opačinu.

Ova je kolumna fikcija autora i svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama je slučajna.

OVDJE pročitajte sve Nove tračerice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene