Show na Novoj TV

NOVA SEZONA TLZP 'Ovu priliku nismo mogli propustiti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova sezona popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi nam i nova imena – kome se najviše veselite?

Produkcija Nove TV najavljuje još zabavniju novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' s vrhunskim zabavljačima koji će se i ove godine kao natjecatelji. Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić borit će se zadiviti žiri svojim transformacija i to sve zbog humanitarnih svrha jer će svakom svojom pobjedom osigurati novčane donacije za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Pogledaj i ovo showbuzz Tvoje lice zvuči poznato Kandidati su dali sve od sebe - tko vam se najviše svidio?

Tko nas zabavlja u novoj sezoni? Potvrđena postava hit showa TLZP!

'Ovu priliku nisam mogla propustiti! Kao prvo i osnovno to je jako popularna emisija, zatim radi se o humanitarnoj priči koja cijeloj toj ludoriji daje viši smisao, a kao treće – ovaj show je stvoren za likove poput mene, koji nemaju problem s tim da se šale na svoj račun, koji mogu pjevati, plesati i glumiti istovremeno i sve to skupa u jako kratkom roku realizirati', rekla nam je pjevačica Ivana Marić.

A dobro je poznat domaćoj javnosti komičar Luka Bulić. 'Cilj mi je dobro zabaviti gledatelje i u svakoj transformaciji dati maksimalno od sebe. Bit će mi zanimljivo vidjeti hoću li uspjeti pronaći svoju elegantnu ženstvenu stranu s obzirom da nikad dosad nisam bio žena', ističe Luka te nam već sada daje nešto čemu ćemo se veseliti.

U novoj sezoni gledat ćemo i glumicu i pjevačicu Maju Posavec. 'Obožavam pjevati i imitirati pjevače. To je na neki način moj hobi od djetinjstva. Volim gledati spotove, nastupe, koncerte. Volim proučavati kako se izvođači ponašaju na sceni, kako glume, kako pjevaju i sl. Očekujem stoga da će sudjelovanje u ovom showu biti ultra zabavno i prirodno', kaže Maja.

'Tvoje lice zvuči poznato' je program po kojem ćemo definitivno pamtiti prošlu godinu - svaku epizodu popularnog showa u prosjeku je pratilo više od milijun gledatelja, čak 52 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, te je s ovim rezultatima ova emisija ponosno stala na tron zabavnog programa. Popularni plesno pjevački licencni show dolazi iz kreativne radionice ''Endemola'', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, a oduševio je gledatelje ne samo u Hrvatskoj već i diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene