Sve je spremno

Kreveti su testirani, a oštorvačka Paris Hilton spremna je za otvaranje hotela 'Đurin san'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova sezona donosi brojne zaplete i humoristične obrate, a već u prvoj epizodi gledatelje će do suza nasmijati tijek ceremonije otvaranja hotela i događaji koji će uslijediti.

Katarinu Došen upoznali smo kao zagrebačku liječnicu kojoj se život okrenuo preko noći. U utrci za milijun eura, ne samo da je i osvojila svoj komadić nasljedstva već je u selu, kojega je u par situacija poželjela i napustiti, pronašla ljubav svog života.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije mu lako VIDEO Velečasni sasvim osobno: 'Ona će me u grob otjerati!'

Kata i Damir odlučili su svoju ljubav ovjekovječiti, pa su gledatelji Nove TV tako u posljednjoj epizodi prve sezone svjedočili njihovom vjenčanju.

'Učinit ćemo sve da Oštrovac postane turistička destinacija poželjnija od Dubrovnika'

U drugoj sezoni koju uskoro imamo priliku ponovno pratiti na Novoj TV Katarina zajedno s Tomislavom odlučuje investirati veći dio nasljedstva u hotel 'Đurin san', no u poslovanje hotela ipak se previše ne miješa već to prepušta Mili.

Nova sezona donosi brojne zaplete i humoristične obrate, a već u prvoj epizodi gledatelje će do suza nasmijati tijek ceremonije otvaranja hotela i događaji koji će uslijediti.

Kreveti su, kako Damir poručuje, svi dobro testirani, osiguranje provjereno, a osoblje hotela s Katom, oštrovačkom Paris Hilton kao šeficom, spremno je za nove goste.
Ne propustite nove nastavke druge sezone najgledanije domaće serije u Hrvatskoj, 'Kud puklo da puklo' jer hotel samo što se nije otvorio!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene