Izgubio pamćenje

Mora otkriti tajne svoje prošlosti prije nego što one unište svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doma TV od 04. lipnja donosi uzbudljivu akcijsko-avanturističku seriju redatelja Edouarda de Vesinnea i Thomasa Anargyrosa, u kojoj vladin agent Trinaesti (Stuart Townsend) koji je izgubio pamćenje mora otkriti tajne svoje prošlosti prije nego što one unište svijet.

Serija ´Trinaesti´ temelji se na belgijskom crtanom romanu, ´XIII: The series´.

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Profimedia) Ona ne zabušava! Jedna od naljepših glumica toliko se namučila na treningu da smo ju jedva prepoznali!

Otkriven uzrok oluja, poplava i naglog pada temperatura!

Zakopana u njegovoj prošlosti leži tajna za koju bi plaćenici, a čak i njegova vlada, ubili. Trinaesti mora ostati korak ispred ostalih u očajničkoj potrazi za svojim pravim identitetom. Je li junak ili zločinac? Hoće li ga potraga održati na životu ili će sve nas osuditi na propast?

Stuart Townsend kao Trinaesti

STUART TOWNSEND (Trinaesti) irski je glumac, koji je debitirao kao redatelj filma Battle in Seattle, a proslavio se ulogama u filmovima ´Upucati ribu´, ´Kraljica prokletih´, ´Družba pravih džentlmena´. Ljubav prema kazalištu, koja ga drži od studentskih dana, traje još i danas pa ga tako publika ima prilike gledati u dublinskom kazalištu. Zanimljivo je da je trebao glumiti Aragorna u poznatoj trilogiji Gospodar prstenova, ali spletom okolnosti ta uloga mu je ipak izmakla.

Virginie Ledoyen kao Irina Svetlanova

Virginie Ledoyen (Irina) je obožavana francuska glumica, sjevernoameričkoj publici najbolje poznata po ulozi u kao međunarodno lice L'Oréala. Od prije nekoliko godina također je zaštitno lice ženske modne marke IKKS. Glumila je u popularnim francuskim filmovima Osam žena redatelja Françoisa Ozona s Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Emmanuelle Béart i Fanny Ardant, kao i u filmu De l'amour Jeana-Françoisa Richeta. Ledoyenini noviji filmovi uključuju L'armée du crime redatelja Roberta Guédiguiana, Gnjavator i Dvojnik redatelja Francisa Vebera i Un baiser s'il vous plaît Emmanuela Moureta.

Aisha Tyler kao bojnica Lauren Jones

Talent i svestranost omogućili su AISHI TYLER (Jones) streloviti uspon u Hollywoodu. Njezin upečatljivi nastup kao voditeljice Talk Soupa donio joj je status holivudske zvijezde i oživio Emmyjem nagrađivan show koji je vodila kao prva žena i prva Afroamerikanka. Aisha je brzo prešla na televizijske i filmske uloge te je postala prva u još nečem: bila je prva Afroamerikanka čiji se lik pojavljivao u više epizoda serije Prijatelji. Glumila je s Jennifer Love Hewitt u hit-seriji Šaptačica duhovima te u više nastavaka dviju popularnih televizijskih dramskih serija: CSI i 24. Glumila je i u serijama Reži me, Bez oduševljenja, molim, Reno 911! i drugima. Trenutačno posuđuje glas seksi špijunki Lani Kane u FX-ovoj novoj hit-animiranoj seriji Archer koja se počela prikazivati u siječnju 2010., te je najbolje ocijenjena nova serija u povijesti FX-a. Također je napisala, režirala i glumila u kratkom akcijskom filmu Committed.

Krenite u akciju s ''Trinaestim'', od 04. Lipnja, na programu Doma TV-a

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene