počinje serija

Voljeli ste 'Seks i grad'? Onda ne propustite mladu Carrie samo na Doma TV

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pridružite se šesnaestogodišnjoj Carrie Bradshaw u otkrivanju glamuroznog svijeta mode.

Doma TV premijerno donosi prvu sezonu serije koja prati transformaciju ikone stila s malih ekrana, Carrie Bradshaw, koju su gledatelji imali prilike upoznati u hit seriji 'Seks i grad', iz obične tinejdžerice iz predgrađa u mladu, samouvjerenu ženu koja ulazi u glamurozni svijet mode na Manhattanu.

Pogledaj i ovo Serija ''Seks i grad'' ''Zbunjuju me!'' Fanovi ljutiti zbog očite greške u novim nastavcima Seksa i grada: ''Sramota, kako je moguće da to nisu zapamtili?''

Godina je 1984. i život šesnaestogodišnje Carrie Bradshaw sve je samo ne lagan. Nakon što joj je preminula majka, sestra Doorit (Stefania Owen) pretvorila se u pravu buntovnicu, a otac Tom (Matt Letscher) preopterećen je odgovornošću jer se odjednom sam mora brinuti za dvije tinejdžerice.  

Napravila je sve samo da ne dobije ulogu, srećom, to joj nije uspjelo

Carrieni prijatelji – slatka štreberica Jill, sarkastična i samouvjerena Maggie (Katie Findlay) i osjećajni Walt (Brendan Dooling) – jedini su koji joj čine život podnošljivim, posebice kada njihova školska kolegica Donna LaDonna (Chloe Bridges) počne spletkariti protiv nje. Međutim, dosadan život u predgrađu nije dovoljan da Carrie pomogne zaboraviti na brige.

Detalji koje do sada NISTE primijetili u omiljenoj seriji!

Jedino što joj donosi uzbuđenje u inače miran život jest dolazak novog, privlačnog učenika Sebastiana Kydda (Austin Butler) u njezinu srednju školu. Usprkos tome, Carrie se teško nosi s tugom nakon što je izgubila majku. Njezin otac siguran je da bi joj promjena okoline pomogla, pa joj ponudi stažiranje u pravničkoj tvrtki na Manhattanu, što Carrie odmah s radošću prihvati. Kada stigne u glamuroznu urbanu džunglu New Yorka, doživi baš onakvo uzbuđenje kakvo joj je trebalo.

Ne propustite novu seriju 'Dnevnici mlade Carrie B.' od 3. listopada na Doma TV-u. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene