Toše bi u petak slavio 32. rođendan. Povodom toga, izlazi album i dosad nepoznata pjesma.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Tamburaški sastav Garavi (Foto: Screenshot) Da bar Toše može ovo čuti: Naježit ćete se kad čujete kako ovi Slavonci izvode hit ''Igra bez granica''! Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a sad je opet u centru pažnje i to zbog divnog razloga!

Makedonski pjevač Toše Proeski preminuo je 16. listopada 2007. godine, ali uspomena na njega i danas živi. Njegovi fanovi i obitelj podsjećaju nas na ovog talentiranog mladića koji je izgubio svoj život u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške.

>> Pronađene nove pjesme Toše Proeskog!

Kako bi Toše 25. siječnja slavio svoj 31. rođendan, u petak će biti objavljen njegov album s najvećim hitovima, a na njemu će se naći i jedna nova pjesma, koja je pronađena u njegovom računalu nakon smrti. Riječ je o pjesmi 'Sve je ovo premalo za kraj' koju je napisala Jelena Trifunović, a aranžirao Nikša Bratoš.

Povodom Tošinog rođendana, u Skoplju i Kruševu organizirani su koncert, a ne sumnjamo da će diljem regije brojni fanovi odati počast ovom peminulom slavuju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook