Novi pohod na inozemstvo

Domaći brend LINK by Ogi Antunac stvorio svoju autorsku tkaninu

LINK by Ogi Antunac (Foto: Maja Kljaić) LINK by Ogi Antunac (Foto: Maja Kljaić) Maja Kljai? 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju LINK by Ogi Antunac (Foto: Maja Kljaić) LINK by Ogi Antunac (Foto: Maja Kljaić) +0 LINK by Ogi Antunac (Foto: Maja Kljaić) Galerija

Kolekcija LINK by Ogi Antunac Spring/Summer 2020 premijerno će se predstaviti na prestižnom pariškom sajmu.

Domaći brand LINK by Ogi Antunac mnogima je sinonim za uvijek inovativne kreativne momente i nove ideje, a taj status potvrdili su i ove sezone, radeći s digitalnim printevima, posebno proizvedenim za LINK. Na taj način stvorili su tkaninu koju nitko nema; stvorili su svoju autorsku tkaninu.

Kolekcija je cijela u takozvanim color blockovima, odnosno u odnosima boja. Tu se prvenstveno istraživao odnos crne i bijele boje, a kao lajt motiv kolekcije se pojavljuje i mint zelena boja.

Kolekcija je svježa, bijela, prozračna, a neizostavni su i sportski momenti kojima je LINK već treću sezonu vjeran.

Brand koji iz sezone u sezonu osvaja nova inozemna tržišta, premijerno će se predstaviti na prestižnom pariškom sajmu, dok će već standardno biti prisutan i u Düsseldorfu, New Yorku, Kanadi i Londonu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: Instagram) Christina Hendricks (Foto: AFP) +9 Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Celebrity Nevjerojatne obline i vatrena kosa zaštitni su joj znak, no fotkom iz mladosti šokirala fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene