"Medallion"

Slojevitost obilježava novu kolekciju vrhunskog nakita dizajnerice Ive Viljevac

Medallion Iva Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Medallion Iva Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Karmen Pozni? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Medallion Iva Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Medallion Iva Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Medallion Iva Viljevac (Foto: Karmen Poznić) +0 Medallion Iva Viljevac (Foto: Karmen Poznić) Galerija

Nakit je oduvijek bio modni dodatak koji je fascinirao žene, a fascinacija njime seže u najraniju ljudsku prošlost. Upravom nakitom kroz povijest žene i muškarci iskazivali su svoju moć, snagu, pripadnost, vjernost, povezanost i ljubav.

Samozatajna dizajnerica, Iva Viljevac predstavlja novu kolekciju Medallion koja se sastoji od ogrlica, naušnica i statement komada koji uključuju Star ogrlice i naušnice, Cross ogrlice i naušnice, te Teardrop ogrlice i naušnice.

Pogledaj i ovo DiMwoodart Najposebnije poglavlje Kataklizmičke okolnosti potvrdile snagu hrvatskog modnog dizajna nakita

Nova kolekcija izrađena je od kvalitetnog srebra i srebra s pozlatom što jamči vrhunsku kvalitetu ovog nakita koji će ovo proljeća/ljeto svaku vašu kombinaciju učiniti posebnom. Statment komadi nakita upravo su ti koji djevojke obožavaju i rade nose bilo preko dana ili za svečanije prigode.

Medaljoni su ručno izrađeni u Hrvatskoj, dolaze u dvije veličine i u 3 boje: zlatnoj, srebrnoj i popularnoj rosegold. Veće medaljone krase inspirativne poruke poput La vie est belle, Live love laugh, L'amour te Iva Viljevac Fashion Jewelry medaljon, dok male medaljone ukrašavaju simboli mjeseca, zvijezda, srca i slova. Ovaj nakit možete i personalizirati odabirom željenog slova, kombinacijom različitih boja privjesaka i lančića, odnosno ringova ako se radi o naušnicama.

Osim medaljona dostupne su ogrlice i naušnice s poludragim kamenjem u obliku zvijezde, križa i suze od sedefa. Jarke boje poludragih kamena kao što su lapis, sodalit, žad i citrin istaknut će vas od nastalih i vašem stilu dati potpis individualnosti.

Kao i u modi, tako i u nakitu postoje određeni trendovi, a slojevitost nakita je imperativni trend za ovo proljeće/ljeto.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Instagram) +5 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Pokazala izazovan dekolte, a tu je i visok prorez na haljini koji je ovu ljepoticu uvalio u probleme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene