Pisac Tom Quinn uspio je dobiti priče zaposlenika kraljevske obitelji o skandaloznim događanjima u Kensingtonskoj palači.

Galerija


Osoblje kraljevske obitelji tijekom godina svjedočilo je brojnim skandaloznim događajima u Kensingtonskoj palači, a neki od njih odlučili su ih podijeliti. 

Vezani članci Princ Harry Vjerovali ili ne, ne znaju svi tko je princ Harry, ima onih koji misle da je kriminalac, pogledajte odgovore! Meghan Markle i princ Harry - 2 Prvo pojavljivanje Harryja i Meghan otkako su objavili da čekaju drugo dijete, nije poznato kad su snimili ovaj video

Pisac Tom Quinn prikupio je razne pikanterije od zaposlenika i objavio ih u svojoj knjizi "Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle", piše Daily Mail.

Članica osoblja koju je Tom nazvao Winifred rekla je kako je pokojna princeza Diana uvijek pokušavala skriti što se zbiva. "Njezini napori  bili su besmisleni. Pravili smo se da ništa ne vidimo, ali naravno da smo sve znali", ispričala je.

Winifred i njezini kolege jednom su uočili Dianina ljubavnika, trgovca umjetninama Olivera Hoaera, kako se polugol skriva iza ogromne biljke u hodniku Kensingtonskoj palači. 

Zaposlenici su znali i da je princeza Margaret stalno mučila svog muža, lorda Snowdena pričajući mu o svojim aferama. S obzirom na to, nije ni čudo da su se razveli 1978. 

Osoblje je shvatilo i koji su pravi razlozi zbog kojih je supruga princa Harryja, Meghan Markle prestala voljeti Kate Middleton. "Ne može se ništa sakriti od nas, to je mana posjedovanja velikog broja zaposlenika. Saznajemo sve tajne disfunkcionalnih obitelji poput ove", ispričala je Winifred. 

Meghan je smetalo što je Kate osoblje obožavalo za razliku od nje, ali je smatrala i kako su ona i princ Harry dobili puno manji apartman za život od njegova starijeg brata. "Braća su se uskoro nalazila sama da ne trpe neugodnu tišinu svojih supruga. Sve je prelilo čašu kada se Meghan izderala na Kateina zaposlenika. 

Ističe da je Meghan u isto vrijeme htjela biti voljena i da se odnose prema njoj kao kraljici. "Kao što je Harry jednom rekao: 'Što Meghan želi, Meghan dobije", rekla je Winifred. 

Dodala je kako su često viđali polugole ljude po rezidencijama. "Ako nije bio nečiji ljubavnik ili ljubavnica, onda je to bio neki stariji rođak kraljice koji se slučajno zaključao izvan apartmana", objasnila je.

Istaknula je da su Diana i Margaret bile naivne misleći da osoblje neće razgovarati o njihovim postupcima. Zaposlenik kojeg je pisac nazvao Ron ispričao je da je svjedočio brojnim svađama kraljevske obitelji. 

Princeza Margaret nije marila tko ju čuje tijekom njezina vikanja. "Govorila je lordu Snowdenu najgore stvari i nije ju bilo briga što su otvorena vrata i prozori i svi svjedoče njezinim provalama bijesa. Vikala je riječi poput ku*ac, a voljela je govoriti mužu o muškarcima s kojima ga je varala", prisjetio se Ron. 

"Onda bi on spavao s nekim i pričao njoj o tome. Stalno su se tao natjecali. Jednom je imala odnos s njegovim prijateljem i onda je on isto spavao s njim. Vikala je: 'Je*ala sam ti prijatelja', a muž joj je rekao da ga je i on", rekao je Ron. 

Osoblje je otkrilo i kako je svjedočilo čestim svađama pokojne princeze Diane i princa Charlesa. "Mit je da su živjeli ikad sretno, od dana kada su se uselili u Kensingtonsku palaču stalno su imali razmirice. No dobili smo upute da budemo diskretni i kad bi čuli da se svađaju, morali smo čekati da prestanu pa tek onda doći k njima", ispričao je jedan zaposlenik.

 

Glumica u 54. nastavlja dokazivati da je sve seksipilnija, obara s nogu u kojoj god da se pozi fotografira