Kad se upustila u projekt, nije ni sanjala koliko će biti profitabilan...


Kim Kardashian odavno nije samo reality zvijezda. Ona ima i kolekciju nakita, kozmetike, odjeće, a sada ima i video igricu koja je postala pravi hit. 

Vezani članci Slika nije dostupna Kod nekih izazivaju zgražanje, ali... 'Želimo ih sve predstaviti kao jake i seksi' Slika nije dostupna VIDEO Šokantan video - Snimka seksa tamo gdje je roditelji najmanje očekuju!

 

Tako je igrica našla na listi 'najskidanijih' besplatnih igara u Appleovim aplikacijama. To je i veliki uspjeh dosad nepoznate kompanije koja dizajnira igricw - Glu Mobile Inc., čije su dionice porasle čak 44 posto zahvaljujući Kim, piše Huffington post.

I glavni lik igrice, slavna Kim, priznaje da je uzbuđena nakon što je saznala da bi zarada ovog projekta mogla biti i preko 1119 milijuna kuna.

Novi video uradak Kim Kardashian postigao veliki uspjeh!

'Ovaj je projekt bio nevjerojatno iskustvo. Veoma sam uzbuđena jer se ljudima sviđa. Kompanija Glu Mobile stvorila je igricu koja je sada jedna od najpopularnijih u Apple App Store. Surađivali smo na svakom aspektu kako bi postala što bolja i realnija', objasnila je Kim.

Igrica omogućava igraču da sam izabere slavnu osobu i kreće se svojim likom Hollywoodom te posjećuju događaje, idu na snimanja i zaljubljuju se.

Uloga Kim Kardashian je da pomogne vašem liku i pridružuje vam se u svakodnevnim aktivnostima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook