Nova srpska komedija

Na mjestu komunističkog spomenika bit će onaj u čast Jacksonu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dragan Bjelogrlić dize spomenik Michaelu Jacksonu.

Marko je vječiti sanjar koji se nalazi pred razvodom od Ljubinke koja odlučuje napustiti i njega i umirući mali srpski gradić u kojem žive. Kako se u isto vrijeme s glavnog trga gradića uklanja spomenik iz doba socijalizma, Marko dolazi na ideju spasiti gradić, ali i zadržati ljubav svoga života tako što će na mjestu nekadašnjeg komunističkog spomenika podići spomenik nikome drugome već – Michaelu Jacksonu! MJ je upravo objavio odlazak na povratničku turneju što Marko iskorištava i počne uvjeravati svoje najbliže prijatelje da mu pomognu u njegovoj ideji. Međutim, gradonačelnik Dragan ima drugačije planove i uskoro će iskoristiti nacionalističku skupinu 'Čista Srbija' kako bi pokušao srušiti Markove snove...

Pogledaj i ovo Dragan Bjelogrlić i ekipa filma Bravo! Dragan Bjelogrlić odvažio se na plemenit čin, a sa sobom je poveo i ekipu o kojoj ovih dana svi pričaju!

Meryl Streep i pjeva u novom Disneyevom filmu 'Into the Woods' – Pogledajte cijeli trailer filma!

Ovo je kratak opis radnje nadolazeće srpske hit komedije 'Spomenik Michaelu Jacksonu' koji se od ovoga četvrtka, 13. studenog započinje prikazivati ekskluzivno u Cineplexx kinima. Glavne uloge u filmu su ostvarili Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Branislav Trifunović, Toni Mihajlovski, Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović i Dragan Bjelogrlić. Upravo potonji glumi najboljeg Markovog prijatelja koji će skupa s njim pokušati podići spomenik najvećoj glazbenoj pop zvijezdi svih vremena.

Redatelj filma je Darko Lungulov, hvaljeni režiser koji je sa svojim prethodnim filmom „Tamo i ovde“ (Here and There) osvojio čak osam nagrada na raznim međunarodnim filmskim festivalima diljem svijeta. Film „Spomenik Michaelu Jacksonu“ već se započeo prikazivati u srpskim kinima gdje je postao trenutačni kino hit.

Pogledajte kino najavu za ovaj sigurni kino hit, a od četvrtka 13. studenog u Cineplexx kinima provjerite hoće li Marko (Milivojević) skupa sa svojim prijateljem Dušanom (Bjelogrlić) uspjeti dići spomenik Michaelu Jacksonu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene