Jedan od najomiljenijih britanskih neženja više nije na 'tržištu' - Harry ima novu djevojku!


Naime, princ Harry izgleda, misli posve ozbiljno s novom djevojkom, 23-godišnjom Cressidom Bonas.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac Cressida Bonas i princ Harry Bivša djevojka princa Harryja progovorila o njihovoj vezi: ''Sve me to progonilo donedavno''

Par se upoznao princeze Eugenie, koja je dobra prijateljica sa Cressidom. Susret se dogodio u srpnju, a izgleda da je i planula ljubav. Nakon što su krenula šuškanja kako su partijali i izmjenjivali nježnosti na premijeri filma 'Dark Knight Rises', izgleda da Harry misli ozbiljno. Par proteklih nekoliko dana uživa na skijanju, a fotografije nove djevojke britanskog princa obišle su svijet.

'Upoznali su se preko princeze Eugenie, koja se druži sa Cressidom. Ona je jako pametna, prirodna ljepotica, i  jako je društvena i zabavna. Svi znaju da se Cressidi može vjerovati, tako i Harry. Ona je već prošla test povjerenja i diskrecije, pošto je u vezi s članom britanske kraljevske obitelji', ispričao je za britanske medije Cressidin prijatelj.

No tko je je zapravo Cressida?

Simpatična plavuša, iako se bavi manekenstvom, možda se i svidi kraljevskom dvoru jer je itekako 'plave krvi'. Cressidina mama je plemkinja Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon, a ujedno i nasljednica bankarskog lanca 'Curzon'. Tata Jeffrey Bonas također potječe iz visokog britanskog društva, a danas je uspješni biznismen sa diplomom sveučilišta 'Harrow' i 'Oxford'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook