Adela grubo odbija Dživa, revoltirana njegovim ponašanjem. Uvjerava ga da između njih nema ništa, brine za njega kao za bilo koga drugog.


Maro i Judita uživaju u prvim momentima braka, a Magdalena je sretna jer je napokon na rodnoj grudi, u Janinom društvu. Njihov odnos se normalizira te se one polako se zbližavaju.

'Sve što je učinio bilo je iz njegovih uvjerenja'

Vezani članci Slika nije dostupna Deša je izgubila dijete Slika nije dostupna Judita preko volje 'odrađuje' vjenčanje s Roccom

Jana je iskreno zabrinuta za majku, a Martin ju tješi i obećaje da će napraviti sve što može da joj pomogne. Magdalena je sumnjičava prema njegovim namjerama, ali ju Jana razuvjerava. Svjesna je da su joj Martinove veze i novac jedina šansa.

Boris i Maris se prepuštaju emocijama te odlučuju zaboraviti prošlost i okrenuti se budućnosti. Po povratku u Grad, Maris sreće Dživa i odlučuje povući pitanje razvoda, želi da obave formalnosti. Dživo je znao da će do toga doći prije ili kasnije, ali ga, nakon Juditinog i Adelinog odbijanja, ovo podsjeti da je ostao sam na svijetu.

Filip je došao na posao mamuran. Nakon svađe s Dešom odlazi u stan gdje ga je dočeka pismo sa slikom novoređenčeta...
Martin je uspio srediti Magdaleni liječenje u najboljoj klinici u Švicarskoj; sa terapijom treba početi čim prije.

Dok zabrinuta Maris traži Magdalenu u bolnici, prilazi joj Adela koja čuva Magdaleninu oporuku. Maris nevoljko pristaje biti izvršiteljica, otvara pismo i ostane šokirana saznanjem da je Jana trudna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook