Smeđa ili plava?

Prinčevi imaju isti ukus? Harry ljubi dvojnicu Kate Middleton!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su žene u pitanju, princ Harry ima svoj ukus, on voli plavuše! Da budemo precizniji, volio je plavuše - do sada!

Sve Harryjeve djevojke bile su plavuše, još od doba kada je bio zaljubljen u Chelsy Davy. Čini se kako se stvari mjenjaju. Harry je ovog puta 'pao' na smeđokosu ljepoticu Camillu Thurlow, bivšu kraljicu ljepote.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Upućeni u kraljevsku obitelj navode kako je dvadesetpetogodišnja Camilla potpuna suprotnost svim djevojkama s kojima se Harry viđao, i to je ono što ga izluđuje.

Mlada princeza zaratila s kraljicom - spakirala se i otišla!

Umjesto da se lijepa Camilla bavi nekim poslom vezanim uz modu ili ljepotu, ova bivša misica bavi se radom u tvrtki za razminiravanje koju je podržavala i princeza Diana. Izvor blizak princu navodi kako je Camilla najinteligentnija djevojka s kojom je Harry ikada bio, a njezinu fotografiju donosi OK! magazine.

Princu se sviđa i to što Camilla nema problema s time da ga odbije i ne viđa se s njim ukoliko ima nekog pametnijeg posla. S druge strane, ona je zabavna djevojka i nije joj problem obilaziti zabave i popiti koju kriglu piva.

Čini se kako je Camilla okrenula princa za 180 stupnjeva i da je pronašao sebi ravnu. Jasno, onima koji prate kraljevsku obitelj, nije promaklo kako Camilla neodoljivo podsjeća na Kate Middleton, suprugu njegovog brata Williama.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene