Svojom točkom oduševio je žiri koji ga je poslao direktno u polufinale. 25-godišnji Tunižanin borio se i u našoj verziji Supertalenta!


Nakon što je plesnom točkom 'Virus' 25 –godišnji Tunižanin Noureddine Sayeh pokušao izboriti pobjedu u polufinalnoj emisiji showa ''Supertalent'' , Sayeh je odlučio ponovno okušati svoju sreću. Oduševio je žiri svojim talentom, no ovog puta u susjedstvu. Prijavio se u show ''Ja imam talenat'' i pokazao zadivljujući talent kako bi pomogao svojoj ženi.

Noureddine Sayeh (Screnshoot:YouTube)

“Moram pomoći svoj ženi. Ako ne pomognem, pomislit će da želim samo sjediti kod kuće i ništa ne raditi'', rekao je prije izvođenja svoje plesne točke. Svoju voljenu ženu Tamaru upoznao je preko Facebooka. Oženili su se i ostali živjeti u Hrvatskoj.

“Bio si fantastičan. Da li znaš šta znači ovo zlatno dugme? Ako ga pritisnem, da li znaš šta to znači”, upitala ga je jedna članica žirija. “Ako ja pritisnem ovo dugme, ti ideš direktno u polufinale”, rekla je i zatim pritisnula zlatno dugme. Noureddine je pomislio da je to znak ispadanja, ali kada su mu objasnili, počeo je skakati od veselja, a onda je od sreće i zaplakao.

Noureddine Sayeh (Screnshoot:YouTube)

''Tako sam sretan, ali u isto vrijeme mislim na moju majku. Nisam je vidio već godinu i tri mjeseca. Nemam posao u Hrvatskoj i zato ne mogu ništa kupiti i donijeti svojoj obitelji, a ne mogu otići praznih ruku. Ako me sada sluša... Oprosti što ne mogu trenutno doći. Žao mi je, ali situacija je takva. Žao mi je, ali doći će vrijeme, možda i sa djecom, rekao je Tunižanin.