Pohvalio se fotografijama

Marcelo Vieira stigao u Dubrovnik: Odmor ili Kovačićevo vjenčanje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sudeći po objavljenim fotografijama, nogometaš Marcelo Vieira Jr. u Dubrovnik je stigao sa suprugom Clarisse Alves.

Nogometaš Marcelo Vieira Jr. u Dubrovnik je stigao sa suprugom Clarisse Alves pa je vrlo vjerojatno da tamo nije stigao samo na odmor, nego kako bi nazočio vjenčanju svog kolege iz kluba, Matea Kovačića.

Pogledaj i ovo Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Ljetna romantika Jedan od najmoćnijih i najljepših domaćih parova nakon dugo vremena objavio zajedničku fotografiju

Na svom Instagram profilu, brazilski nogometaš i igrač Real Madrida pohvalio se slikama s odmora gdje uživa sa suprugom, glumicom Clarisse Alves, s kojom je u braku od 2008. godine i imaju dvojicu sinova - Enza Gattusa i Liama. Marcelo Vieira Jr. objavio je fotografiju s ručka iz restorana na Srđu s kojeg se pruža prekrasan pogled na Dubrovnik, otok Lokrum te Elafite. Do restorana Panorama dolazi se žičarom, a parovi ga posebno vole zbog nezaboravnog zalaska sunca.

Ipak, šuška se kako u Dubrovnik nije stigao samo zbog odmora, već zbog vjenčanja njegovog kolege iz kluba, Matea Kovačića, koji bi se, kako pišu strani mediji, sa Izabel Andrijanić trebao vjenčati ove subote. Upravo u Dubrovnik je Izabel prošlog vikenda povela 17 svojih prijateljica kako bi proslavila svoje posljednje djevojačke dane, a hoće li se tamo održati i vjenčanje, još uvijek se ne zna.

 

Awesome view!

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene