Baš su se našle

Sestra slavne pjevačice u vezi s kontroverznom YouTubericom koja je udana, a bila je i u ljubavnom trokutu?

Noah Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: AFP) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Bella Thorne i Tana Mongeau (Foto: Instagram) Bella Thorne i Tana (Foto: Instagram) Bella Thorne i Tana (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Profimedia) +0 Noah Cyrus (Foto: Instagram) Galerija

Noah Cyrus poznata je kao mlađa sestra Miley Cyrus, a posljednjih je se dana povezuje s YouTube zvijezdom Tanom Morgenau koja je u braku s omraženim Jakeom Paulom.

19-godišnja Noah Cyrus mlada je pjevačica koja je pažnju javnosti dobila isključivo zbog puno poznatije sestre Miley Cyrus.

Pogledaj i ovo Bella Thorne i Mod Sun (Foto: Instagram) Bizaran odnos Kraj ljubavi okorjele partijanerice i repera: Ekscentrična veza u kojoj su dijelili i ljubavnicu ipak nije potrajala

Iako joj se glazbeni talent ne može osporiti, nikada nije postala niti približno popularna kao svoja starija sestra, no skupila je milijunsku publiku mlađe generacije koja prati svaki njezin korak.

Osim glazbenog talenta, od starije i poznatije sestre naslijedila je i ljubav prema skandalima. Nakon što se više puta fotografirala s jointom te povećim količinama trave na Instagramu, pažnju medija tjednima je punila i turbulentom vezom s reperom Lilom Xanaom koji je najpoznatiji po tome što ima tetovirano lice,što dovoljno govori samo za sebe.

Mjesec dana ljubavi otišlo je u vjetar nakon što je na Instagramu podijelio s obožavateljima sumnju da je prevaren zbog fotografije na kojoj njegova djevojka grli nepoznatog muškarca. Mladi par zatim se još danima prepucavao preko društvenih mreža izazivajući podsmijehe javnosti, no onda su pdjednom utihnuli.

Nekoliko dana kasnije, Noah je ponovno bila u središtu pozornosti kada se na jednom modnom događanju u organizaciji reperice Cardi B pojavila na crvenom tepihu u potpuno prozirnoj majici, što su mnogi nazvali vulgarnim, posebno za tako mladu djevojku.

A posljednjih dana ponovno se piše o njoj zbog navodne istospolne veze sa starletom i YouTube zvjezdom Tanom Mongenau.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Zanimljivo, Tana je u braku s YouTuberom Jakeom Paulom, a pažnju medija proteklih godina privlačila je i ljubavnim trokutom s nekadašnjom Disney zvijezdom Bellom Thorne i njezinim bivšim dečkom Modom Sunom .

Bella nije skrivala njihovu vezu koja je trajala nekoliko mjeseci, no ovoga puta Tana je istaknula kako nije ni u kakvom odnosu s Noah, osim prijateljskom te kako se odlično zabavljaju. Naime, za potrebe jednog videa, plavokosa Tana pomoću Noah je pokušala testirati vjernost jednog svog prijatelja, pa mu je čitavu noć slala provokativne poruke s njezinog mobitela.

On je nasjeo, pa joj je Noah poručila kako ju pokušava preoteti njoj. Nije dugo trebalo da krenu priče o njihovoj vezi.

Zanimljivo, i njezina starija sestra Miley ne skriva ljubav prema ženama, zbog čega se navodno i razvela nakon svega 7 mjeseci od glumca Liama Hemswortha pa se čini kako je Noah učila od najboljih.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +0 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Celebrity Pokazala je lice nakon četvrte korekcije kod kirurga, a fotke govore više od riječi: "Užasno je boljelo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene