Mora biti u centru pažnje

Nekad je bila prava slatkica, a danas je poznata po nimalo damskom ponašanju i paparazzi joj zato ne daju mira!

Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus i Lil Xan (Foto: Getty Images) Noah Cyrus i Lil Xan (Foto: Getty Images) Noah Cyrus (Foto: Getty Images) +7 Noah Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Noah Cyrus uhvaćena je na jednoj od plaža Miamija gdje je pokazala obline u minijaturnom ružičastom bikiniju.

Američka pjevačica i sestra slavnije Miley Cyrus, 21-godišnje Noah Cyrus uživala je s prijateljima na plaži u Miamiju, a njihovo druženje nikako nije moglo promaknuti tamošnjim paparazzima.

Pogledaj i ovo Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Šokira javnost Više nije "slatkica": Mlađa sestra slavne pjevačice krenula njenim stopama

Noah je na sebi nosila minijaturni ružičasti bikini s tangicama, a lice je pokušala sakriti šiltericom, međutim to joj nije pošlo za rukom jer  u takvom izdanju i s brojnim tetovažama nikako nije mogla proći nezapaženo.

Mlada pjevačica odlučila je krenuti stopama starije sestre Miley, a pažnju javnosti često plijeni svojim ekscentričnim ponašanjem i skandalima. Nekoliko je puta objavila fotografije s velikim količinima marihuane, a na događanjima se voli pojaviti u oskudnim i često prozirnim kombinacijama.

Noah je jednom prilikom otvoreno progovorila o problemima s kojima se bila suočila 2018. godine i što ju inspiriralo da napiše svoju pjesmu "Lonely".

"Osjećala sam se zarobljeno na tom jednom mjestu iz kojeg nisam mogla izaći. Samo sam trebala izaći, trebala sam razgovor jer više nisam mogla podnositi vlastito tijelo. Nisam se mogla riješiti osjećaja anksioznosti u prsima. Imala sam osjećaj kao da ću eksplodirati. Jednog dana nazvao me menadžer i rekao da je shvatio kroz što prolazim te mi ponudio pomoć. I tada se u meni nešto promijenilo, samo nakon što mi je postalo jasno da osoba iz mog tima razumije kako se osjećam", izjavila je Noah u jednom od intervjua.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: John Pavlish) Anita Dujić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) +15 Anita Dujić (Foto: Instagram) Celebrity Domaća manekenka pokazala neviđene fotke bajkovitog vjenčanja u Škotskoj, prizori su sve očarali: "I dalje nešto najljepše što vidjeh"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene