Razuzdano izdanje

Mlađa sestra ekscentrične pjevačice u razuzdanom izlasku pokazala grudi, ali i nimalo damsko ponašanje

Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) +0 Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Galerija

Noah Cyrus odabrala je hrabru modnu kombinaciju i svima pokazala grudi.

Američka pjevačica i glumica Miley Cyrus nosi status jedne od ekscentričnih umjetnica koja je nemali broj puta šokirala javnost pojavljujući se u raznoraznim modnim kombinacijama, a čini se da se njezina mlađa sestra Noah Cyrus ugledala baš na nju.

Pogledaj i ovo Noah Cyrus (Foto: Getty Images) Može li bizarnije? Mlada pjevačica prodavala suze u bočici: Cijena? Prava sitnica, 12 tisuća dolara!

Na proslavi Nove godine u New Yorku Noah se pojavila u razgolićenom izdanju, točnije u minijaturnom, prozirnom topu ispod kojeg su se jasno nazirale gole bradavice i pirsinzi na njima. Vidno dobrog raspoloženja Noah se pokušala sakriti od kamera, a na svom je profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima im pokazuje srednji prst. 

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je otvoreno progovorila o problemima s kojima se bila suočila još 2018. godine i što ju inspiriralo da napiše pjesmu "Lonely".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fuckyounoah (@noahcyrus) on

"Osjećala sam se zarobljeno na tom jednom mjestu iz kojeg nisam mogla izaći. Samo sam trebala izaći, trebala sam razgovor jer više nisam mogla podnositi vlastito tijelo. Nisam se mogla riješiti osjećaja anksioznosti u prsima. Imala sam osjećaj kao da ću eksplodirati. Jednog dana nazvao me menadžer i rekao da je shvatio kroz što prolazim te mi ponudio pomoć. I tada se u meni nešto promijenilo, samo nakon što mi je postalo jasno da osoba iz mog tima razumije kako se osjećam", izjavila je Noah u jednom od intervjua.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Celebrity Za 24-godišnjom pjevačicom venu i muškarci i žene, no pogled na njezinu guzu otkrio je i neke mane...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene