Tresu se stolice!

Daliću, što kažeš? Ima 11 godina, a evo koja je prema njemu idealna postava hrvatske nogometne reprezentacije!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Noa Pradegan Noa Pradegan Noa - 3 Noa Pradegan Noa Pradegan Noa Pradegan Noa Pradegan Noa Pradegan Noa Pradegan Noa Pradegan +0 Noa Pradegan Galerija

Noa Pradegan u showu "Supertalent" pokazao je zavidno znanje o nogometu i sve ostavio bez teksta.

Maleni Zagrepčanin Noa Pradegan od svoje sedme godine trenira nogomet, želja mu je biti golman u Dinamu, a u "Supertalent" je došao pokazati svoju vještinu.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

Kaže da ima više životnih uzora, ali najveći mu je ipak njegov tata.

"Volim popričati s njim, više kao s odvjetnikom, psihološki. S moje perspektive, rekao bih da sam dijete za poželjeti", otkrio je Noa i dodao kako je njegov talent neobičan i drugačiji od drugih, a uoči nastupa je priznao da se možda malo boji Martinine reakcije jer nije siguran hoće li ju zadiviti ili će mu reći da to nije talent.

Naime, Noa je došao prezentirati svoje pamćenje podataka o sportu. Krenuo je se prepoznavanjem grbova nogometnih klubova, nabrajanja sastava Juventusa, a onda je i detaljno opisao poznate i malo manje poznate svjetske nogometaše. Poseban zaključak je dao o Harryju Kaneu.

"Svi ga hvale i zato je možda, po mom mišljenju, malo postao prepotentan", zaključio je Noa i nasmijao sve u studiju te zaradio ovacije, a Janku je opisao i koja bi bila idealna postava Hrvatske nogometne reprezentacije po njegovu mišljenju.

"Gotovo je, tresu se stolice. Naši treneri su u strahu, svaka ti čast", izjavio je Janko.

A čini se kako je Noa brinuo uzalud jer Martina ga je itekako pohvalila.

"Ja o nogometu ne znam ništa, ali osvrnut ću se na tvoje sposobnosti koje su definitivno supertalent, bravo", rekla mu je Martina Tomčić.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Bianca i Roman +5 Maja Šuput Celebrity Uska haljina ovaj put je zasjenila Majinu frizuru, no pored ovakvog proreza rijetki su joj gledali u kosu!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud +3 Pretty Loud Celebrity Zbog ovih je djevojaka Šuput k'o iz topa ''ispalila'' jednu rečenicu o svojoj udaji: ''Sestro, i ništa mi ne fali!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene