Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svaka djevojka barem je jednom maštala o svom princu...Ove dame uspjele su ostvariti taj san!


Što je zajedničko princu Williamu i princu Felipeu VI? Pa, obojica su oženili pučanke. Stoga vam donosimo pregled kraljevskih parova u kojima su pučanke imale sreće pa su pronašle svog princa na bijelom... Zapravo, samo princa.

Njih su dvije, a samo jedna može biti - Kraljica stila!

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate Middleton priznala da postoji nešto u čemu baš uživa, no jako joj loše ide: "Trebala bih tražiti savjete" Kate Middleton i princ William Svi bruje o reakciji Meghanine bliske prijateljice kada je srela Kate Middleton i princa Williama: "To je stvar neodgoja!"

Jedan od najpopularnijih kraljevskih parova svakako su princ William i Kate Middleton, koji su prema posljednjim anketama popularniji od same kraljice.

Princeza Letizia od Španjolske supruga je princa Felipea VI. Španjolski kralj Juan Carlos abdicirao je nakon gotovo 40 godina na prijestolju te zemlje u korist svog sina Filipa.

Prije udaje za princa Felipea, Letizia Ortiz Rocasolano bila je novinarka i voditeljica vijesti, a za španjolskog princa mogla se udati unatoč činjenici što je već bila civilno udana i razvedena. Kraljevska obitelj prihvatila ju je jer je obrazovana i prototip je moderne i neovisne žene s bogatom karijerom.

Danski princ Frederik oženio je Mary Elizabeth Donaldson.

Nakon što je 1995. diplomirala, radila je u agencijama za odnose s javnošću te je postala vježbenica u marketingu i komunikacijama u jednoj tvrtci u Melbourneu. Također, kasnije je postala direktor prodaje i član menadžmenta za Belle Property, tvrtku specijaliziranu za luksuzne nekretnine.

Charlene, kneginja od Monaka, supruga je monegaškog kneza Alberta II i bivša južnoafrička plivačica.

Princeza Tatiana od Grčke i Danske supruga je princa Nikolaosa. Tatiana je diplomirala sociologiju, a prije braka radila je za dizajnericu Diane Von Furstenberg odnose s javnošću.

Maxima Zorreguieta supruga je nizozemskog princa Willema Alexandera. Maxima tvrdi kako, kad joj se predstavio prvi put, princ nije spomenuo svoju titulu pa ju je iznenadilo njegovo porijeklo. Prije udaje bavila se investicijskim bankarstvom.

Silvia Sommerlath udala se za kralja Carla Gustafa od Švedske, a vjenčali su se 1976. Silvia se prije udaje bavila obrazovanjem te je radila na protokolu u raznim agencijama, a jedno vrijeme bila je i stjuardesa.

Nizozemska princeza Mabel Wisse Smit 2004. se godine udala za princa Johana Frisoa. S obzirom na to da se u prošlosti družila sa krijumčarem drogom, nizozemski parlament nije htio odobriti ovaj brak, a Johan se odlučio odreći svog prava na prijestolje kako bi bio s Mabel.

Marie - Chantal udala se za grčkog princa Pavlosa, trenutno ima svoju marku odjeće za djecu, a prije braka studirala je povijest.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook