Serija 'Zora dubrovačka' donosi nove uzbudljive nastavke na Novoj TV, svakog dana od 20:05 sati.


Zora dubrovačka, 20. studenog

Vezani članci Slika nije dostupna Deša odbija Filipovu pomoć! Slika nije dostupna Deša izbaci bijesnog Dživa iz stana - Srami se svega što je s njim imala

Dživo govori Deši da je izgubila dijete. Deša je slomljena i tjera Dživa od sebe, prepoznajući u njemu neiskrenost dok joj izražava svoje žaljenje zbog tragedije.

Deša nježnost i potrebnu utjehu nalazi u Filipovom zagrljaju. Ipak, on osjeća krivicu zbog Dešinog ranjavanja jer je nije uspio zaštiti od Bojana.

Dživo saznaje da policija kreće u potragu za Bojanom te je u strahu da Bojan ne spomene njegovu umiješanost u ranjavanje Deše.


Judita preklinje Rocca da joj ne uzima Marov prsten, ali Rocco ostaje nepopustljiv. U svađi ih zatekne Maris, koja kasnije zabrinuto dolazi kćeri, a Judita je uvjerava da je dobro.

Jana njeguje Marove masnice, te ga u jednom trenutku poljubi u leđa. Maro je odbija, ali Jana ne gubi odlučnost da će ga jednog dana imati.
Miho zabranjuje Maru odlazak na bojište uz objašnjenje da se još nije oporavio.

Ipak, Maro saznaje da mu je odlazak na ratište zabranjen zbog Dijanine molbe te ljutit odlazi potražiti Miha, kojeg moli da ga pošalje u akciju jer se želi maknuti iz Dubrovnika i Juditine blizine. Miho mu povjeri zadatak prenošenja oružja.

Magdalena suočava Janu s pitanjem odakle joj novac za skupocjene stvari, a Jana izbjegava odgovor i posvađa se s majkom. Magdalena je duboko pogođena riječima svoje kćeri.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju