Priznaje da ima mnoge prijatelje , a s mnogima je bila i u vezi.


Njemački transvestit koji se predstavlja kao Amanda Dior “zaveo” je pola estrade, a sa mnogima je u dobrim prijateljskim odnosima. Svakodnevno na svom Facebook profilu objavljuje fotografije s poznatim licima s estrade, a neki od njezinih poznatih prijatelja su Haris Džinović, Halid Bešlić, Alen Islamović, Seka Aleksić, Dado Polumenta, Mc Stojan i mnogi drugi.

Vezani članci Halid Bešlić (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Prije 10 godina napunio je dvije arene po 25 tisuća ljudi: "Nudili su da održim i treći koncert, ali nisam htio" Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Halid Bešlić slavi rođendan i poziva na zajednički tulum i spektakl u Čakovcu!

Iako odbija otkriti svoje pravo ime, na društvenim mrežama se predstavlja kao “performans umjetnik”.

 
 

Jelena Karleuša je transvestit s penisom od 19 centimetara

'Sa njima se samo družim, ali s nekim drugima sam bila u vezi. Pitanje je samo tko je spreman da prizna da se druži sa mnom. Haris i Halid su veliki džentlmeni. Nikada im nije problem da se jave, pozdrave, slikaju, popiju piće, popričaju. Oni su moje duše. Veoma su mi dragi i Seka, Jana, Sanja Maletić. Ipak, ima i onih drugih lažnih moralista', kaže Amanda, a prenosi Telegraf.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook