Kolumna Nives Celzijus

Naši dečki otvaraju Svjetsko prvenstvo, a mi cure otvaramo butelje i grudnjake

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Upravo sutra na Areni Corinthians u Sao Paulu navijamo da ovi naši zgodni i oni manje zgodni budu jako nezgodni protivničkom timu.

Nakon višemjesečnih priprema i iščekivanja koje smo kratili skupljanjem sličica reprezentativaca i memoriranjem njihovih imena, napokon smo dočekali i taj dan. 12.6. naši omiljeni dečki otvaraju Svjetsko prvenstvo protiv velikog Brazila. Mi cure otvaramo butelje vina i grudnjake i srčano navijamo za naše Vatrene.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Kako joj stoji? Možete li zamisliti Nives s drugom bojom očiju? Pogledajte nevjerojatnu transformaciju koju je objavila: ''Fascinantna!''

Pripremile smo prigodnu robicu, suknjice, gaćice, nalakirale noktiće u prigodne boje. Kockice su ponovo 'in' ovog ljeta. Vatrene cure za vatrene dečke. Ok. Možda naši Vatreni i nisu toliko vatreni. Neki su poput hladnog tuša, ali i hladan tuš je ponekad potreban, pogotovo sada dok nam je jako vruće.

A s Brazilcima će sigurno biti vruće. Ipak nas tamo čeka jedan od trenutno najpoželjnijih nogometaša na svijetu, mladi Neymar. Jest da mu je glasić nedovoljno mutirao, a dlačice tek počele izbijati, ali kada je na terenu nema na njemu ničeg djetinjastog. Čak ni kada se izvija u ritmu brazilskih hitova i pjevuši infantilnu pjesmicu 'Ai se eu tu pego', ne možemo, a da ne pomislimo: 'Pa daj, uhvati me napokon!' (jadan ti).

Od ostatka brazilske momčadi isplati se još spomenuti golmana Julia Cesara, te Davida Luiza, manje zbog lijepog lica, a više zbog slatkih kovrčica na kojima bi mu pozavidjela i Kovrčava Sue. No, da se razumijemo, nisu ni naši Vatreni za polijevanje. Imamo mi i naše Brazilce i barem je jedan od njih dovoljno vruć da bi mogao uspješno potpiriti maštu ženskih fanova.

Zločesti dečko hrvatskog nogometa koji baš i nije toliko zločest koliko su novinari voljeli stavljati njegovo lice na naslovnice, sigurno je jedan od karizmatičnijih nogometaša naše repke. Ne odmaže mu ni ta titula zločestog, barem kad su žene u pitanju.

Koliko god i dalje neki pokušavali osporiti njegovu igračku kvalitetu, i isticali njegov neuredan život, Sammir se ni po čemu ne razlikuje od ostalih nogometaša, osim što je malo zgodniji. Imamo mi još kapitalaca.

Tu je već standardni Vedran Ćorluka koji je posljednjih godina izgubio dosta na popularnosti kod ženskih fanova. Nisam sigurna je li njegov baby-face dosadio ženskoj publici ili jednostavno ostaje neprimjetan uz slatkicu zaraznog osmijeha Franku Batelić, koja se rekordnom brzinom nametnula u sam vrh najljepših wagsica hrvatske repke.

Bez obzira na malo slabiji interes i dalje se on lako ugura u top 5. Zato Ante Rebić polako, ali sigurno preuzima simpatije mlađe ženske publike. Jedan je od rijetkih koji još uvijek nema djevojku što je razlog više da je među poželjnijima u hrvatskoj repki.

Nakon što je bio glavno iznenađenje na konačnoj izbornikovoj listi, mladi Ivan Močinić sada je to i na ovoj mojoj. Pristojan, samozatajan, još uvijek neiskvaren ovim nogometnim svijetom i svim stvarima koje taj život pruža, definitivno je dečko kojega bi svaka majka poželjela za zeta. Nadamo se da će kao neki rijetki i ostati takav.

Mario Mandžukić nam na terenu neće nedostajati samo zbog zabijanja. Nedostajat će i zato što je posljednjih godina preuzeo Ćorlukinu titulu i prometnuo se u najpoželjnijeg hrvatskog nogometaša. Mandžukić nije klasičan ljepotan, ali bi najviše žena najradije ponijelo njegovo prezime, što na majici, što na vjenčanom listu.

Leži li njegov uspjeh u pomalo misterioznoj pojavi, arogantnim nastupima i sukobima s Guardiolom ili pak samo jako dobro zabija, teško je reći. Ipak, iako neće biti na terenu, brojni ženski pogledati lutat će baš u njegovom smjeru.

Upravo sutra na Areni Corinthians u Sao Paulu navijamo da ovi naši zgodni i oni manje zgodni budu jako nezgodni protivničkom timu i dovedu sve vatrene fanove do usijanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene