Radi se o Nives Ivanišević, prelijepoj supruzi našeg umirovljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića.

Galerija


37-godišnja voditeljica uzela je mali predah od obiteljskih i majčinskih obaveza.

Vezani članci Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Savršenom tijelu ove prelijepe Hrvatice možete se diviti samo izdaleka, jer je njeno srce odavno osvojeno Ispraćaj Srđane Ivanišević (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Tužan dan u gradu pod Marjanom: Goran Ivanišević ispratio sestru Srđanu na posljednji počinak

Radi se o Nives Ivanišević, prelijepoj supruzi našeg umirovljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića koja je trenutno u Umagu u kojem je jučer počeo Sea Star Festival.

Zgodna brineta i dan prije festivala najavila je veliko uzbuđenje zbog tulumarenja u Istri i to fotografijom s bazena s nepoznate egzotične lokacije na kojoj je boravila s obitelji prije povratka poslovnim obavezama.

Zatim je stigao taj petak, a Nives je uskočila u bijelu haljinu i čizme sa šljokicama u kojima je tulumarila do dugo u noć.

Također, make-up je kao uvijek bio besprijekoran, iako Nives i bez trunke šminke izgleda jednako zanosno, zbog čega je već godinama opravdano na listama najljepših Hrvatica.

Podsjetimo, Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo pred nju. Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji.

Sinčić Oliver stigao je prije 8 mjeseci, a Nives je vrlo brzo vratila liniju kojom se rado hvali na društvenim mrežama. 

Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert