''Moje bebe''

S najdražima u naručju: Nives Ivanišević raznježila obožavatelje preslatkom fotografijom

Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Goran Ivanišević (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Goran Ivanišević (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) +0 Goran Ivanišević (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija

Nakon što su se Nives i Goran Ivanišević prošle godine u prosincu zavjetovali na vječnu ljubav, u rujnu ove godine dobili su sina Olivera.

Nakon što su početkom rujna postali roditelji malenog Olivera, Nives i Goran Ivanišević uživaju u čarima roditeljstva. A koliko joj je lijepo, radijska voditeljica podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu. Naime, Nives je objavila fotografiju s bebom Oliverom u naručju kojeg je držala pored svog ljubimca, samojeda Marlija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 3 kome više sliči? Sinčić Gorana i Nives Ivanišević ukrao je svu pozornost na obiteljskim fotkama s odmora: "Naslijedio sve najbolje!"

''Moje bebe'', napisala je pored fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nives i naš proslavljeni tenisač zaljubili su se prije dvije godine, a već godinu dana kasnije uplovili su u bračnu luku. Na vječnu ljubav jedno su se drugom obvezali u prosincu prošle godine na skromnoj ceremoniji u Zagrebu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene