Baš slatko!

Goran Ivanišević nije odolio komentirati svoju Nives u atraktivnom izdanju, pogledajte kakav joj je kompliment uputio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives i Goran Ivanišević u braku su od 2017. godine, a i dalje su zaljubljeni kao prvog dana, što je tenisač potvrdio i svojim komentarem na posljednju fotografiju svoje supruge.

Supruga našeg teniskog asa Gorana Ivaniševića (50), 39-godišnja Nives, svojim fotkama na Instagramu redovito ubire komplimente, a sada je dobila i jedan od muža.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Lijepa voditeljica i pozirala je u zanimljivoj zelenoj haljini s izrezima koji otkrivaju trbuh u kojoj je pokazala svoju besprijekornu figuru.

"Tak' ja uvijek stojim", našalila se u opisu fotke zbog poze koju je zauzela, a brzo joj se javio Goran.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Najljepša na svijetu", poručio joj je uz zaljubljene smajliće i za komentar dobio hrpu lajkova, a s Goranom su se složili i mnogi drugi Nivesini pratitelji.

Tenisač je nedavno proslavio okrugli 50. rođendan koji mu je supruga čestitala njihovom zajedničkom fotkom na kojoj se vidi da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) +10 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Celebrity Kobno jutro kad je izgubila ljubav svog života zauvijek će joj ostati u sjećanju, godinama se oporavljala od tragedije koja ju je sustigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene